145
Producent X Factora rekao Cheryl Cole da mora da smrša 12 kilograma

Producent X Factora rekao Cheryl Cole da mora da smrša 12 kilograma

145
SHARE

Cheryl Cole izbačena je nedavno iz američke verzije X Factora, a iako se u početku mislilo kako je to zbog njenog britanskog naglaska, sada su se pojavile vesti kako se producentima nije svidela njena linija.

Jedan od čelnika kuće Fox navodno joj je rekao kako mora da smrša čak dvanaest kilograma da bi izgledala kako treba.

Predložio joj je i potpunu promenu imidža. Cheryl se jedno vreme udebljala jer je bolovala od malarije, a zbog borbe s bolešću, nije pazila na liniju. Tada je na istoj i poradila. No, ljudima iz Foxa ni to nije bilo dovoljno pa su uzeli pevačicu Nicole Scherzinger, a Cheryl izbacili. Besna pevačica sada ne želi da ima veze s X Factorom, a razmišlja da li joj se isplati da se uopšte bavi šoubiznisom.

8 KOMENTARA

  1. ajj Božee bas zena izgleda savrseno…ako smrsa 12 kg ona nece vise izgledat kao covjek…nego vise ko neka zivotinja…ja nebih ni pristala da sam na njeno mjesto…jer zena stvarno izgleda prekrasno..O:)

  2. Dosta puta sam cula za nju, ne znam da li je pjevacica ili glumica ali je cura preljepa. Ima preljepe crte lica i uopste joj ne treba sminka. Takodjer ima i preljepo tijelo. Mogu slobodno reci -savršeno.
    Ja da sam joj menađer preporucila bi joj da više nema nikakav kontak sa  X Factorom,ali da nastavi dalje sa šoubiznisom. 
    Jako je lijepa, i ako nije manekenka mogla bi uspjeti u tom poslu :)

  3. Kakvi idioti….ja bih im svima pokazala gdje im je mjesto. Nicole je lijepa, ali da li je mrsavija od Cheryl ? Po meni obje su divne, i bilo bi dobro kad bi obje mogle biti u show-u. :D

OSTAVI KOMENTAR

Vašu sliku možete dodati komentari preko ovog linka.