Start Stars Hot News! Procureo snimak na kom Kanye West vređa Taylor Swift i P!nk!

Procureo snimak na kom Kanye West vređa Taylor Swift i P!nk!

SHARE

Kanye West Shops For Furniture In Beverly Hills

Verovatno niko još nije zaboravio momenat kad se Kanye West obrukao na dodeli MTV VMA 2009, gde je prekinuo pobednički govor Taylor Swift, a u javnosti su se sad pojavile i uvrede koje je on izgovorio na račun nje ali i P!nk.

http://youtu.be/HbJ_zbu8puE

U klipu koji je dospeo na net, Kanye naravno diže sebe u nebesa dok svoje koleginice nipodaštava, ali pritom hvali Eminema. “Ja sam taj koji pomera granice! Ja sam svoju strofu za pesmu ‘Run This Town’ pisao čitavih mesec dana”, rekao je on svojim prijateljima tokom večere. “Kad sam čuo kako dobro zvuči Eminenova strofa u pesmi Drakea, još dva dana sam sređivao svoju stvar. Otkazivao sam sastanke da bih to uradio! Meni je bre stalo! Znate o čemu govorim? E to vam pričam. Zato što sam ja uradio tako nešto, e zato Taylor ne može da pobedi Beyonce! Jer sam ja svoju strofu napisao za dva dana, Taylor Swift ne može da pobedi Beyonce.”

Taylor Swift performs live

Ne mogavši više da sluša njegove reči, jedna žena ga je zatim upitala zbog čega je toliko besan. Kanye je nakon toga samo još više poludeo, pa je počeo da priča o svojoj majci koja je preminula 2007. godine zbog komplikacija tokom plastične operacije. “Moja mama je umrla zbog glupe slave! Ja sam se zbog toga preselio u Holivud!” Kad je završio sa Taylor, on se obrušio na P!nk, rekavši kako mu nije jasno zašto je MTV dozvolio njoj da nastupi te večeri, umesto njemu. “Šta je to bre P!nk izvodila? Niko ne zna tu pesmu. P!nk je dva puta nastupila! Dve pesme! Kako bre je*ena P!nk izvodi dve pesme a meni ne traže da otpevam ‘Heartless’. ‘Heartless’ je najbolja pesma ove godine! Vrtela se najviše u prvom kvartalu! Ja nikad čuo za tu pesmu P!nk!” Jedina osoba o kojoj je Kanye govorio pozitivno jeste Eminem, za kog smatra da je zaslužio nagradu za najbolji rep video.

Autor: Life Content
FOTO: FAME

OSTAVI KOMENTAR