Start Stars Hot News! Procureli odlomci iz knjige Justina Biebera

Procureli odlomci iz knjige Justina Biebera

SHARE

Justin Bieber uskoro izbacuje svoj knjigu “Just Getting Started” a u njoj piše i o glasinama da je napravio dete izvesnoj Mariah Yeater ali i problemima koje donosi slava.

null

Justin nije zaboravio ovaj događaj i kaže kako u medijima uopšte nije imao fer tretman. “Šta se desilo sa odgovornim novinarstvom? Zar izveštači ne bi trebalo da provere informacije pre nego što napišu priču?”, pita se Justin u svojoj knjizi. “Možda sam samo ja u pitanju, ali u školi nikad nisam mogao da izmislim neku priču i provučem je kao pravu! Moju učitelji bi me obarali kad bih samo pomislio na tako nešto.”

null

On takođe piše o pritisku i lošim stranama slave, tvrdeći kako ljudi uzimaju previše slobode dok pišu o životima slavnih, ali sa druge strane zna da bez medija ne bi postojao. “Jedna od loših strana slave je sloboda koju uzimaju mediji kad prenose informacije o životu slavnih. U isto vreme, bez medija ne možete da radite svoj posao, tako je to slučaj uzimanja i davanja.”

null

“Dovoljno je teško biti tinejdžer koji radi obične stvari, ali kad vas posmatraju ispod mikroskopa onda štampa samo pojačava ono što je i inače neprijatno. To bi bilo teško za svakog klinca. Međutim, kad je reč o prenošenju neistina iz mog života, to onda prelazi granicu što verujem da nije fer.”

FOTO: SIPA

OSTAVI KOMENTAR