738
Procureli odlomci iz knjige Justina Biebera

Procureli odlomci iz knjige Justina Biebera

738
SHARE

Justin Bieber uskoro izbacuje svoj knjigu “Just Getting Started” a u njoj piše i o glasinama da je napravio dete izvesnoj Mariah Yeater ali i problemima koje donosi slava.

null

Justin nije zaboravio ovaj događaj i kaže kako u medijima uopšte nije imao fer tretman. “Šta se desilo sa odgovornim novinarstvom? Zar izveštači ne bi trebalo da provere informacije pre nego što napišu priču?”, pita se Justin u svojoj knjizi. “Možda sam samo ja u pitanju, ali u školi nikad nisam mogao da izmislim neku priču i provučem je kao pravu! Moju učitelji bi me obarali kad bih samo pomislio na tako nešto.”

null

On takođe piše o pritisku i lošim stranama slave, tvrdeći kako ljudi uzimaju previše slobode dok pišu o životima slavnih, ali sa druge strane zna da bez medija ne bi postojao. “Jedna od loših strana slave je sloboda koju uzimaju mediji kad prenose informacije o životu slavnih. U isto vreme, bez medija ne možete da radite svoj posao, tako je to slučaj uzimanja i davanja.”

null

“Dovoljno je teško biti tinejdžer koji radi obične stvari, ali kad vas posmatraju ispod mikroskopa onda štampa samo pojačava ono što je i inače neprijatno. To bi bilo teško za svakog klinca. Međutim, kad je reč o prenošenju neistina iz mog života, to onda prelazi granicu što verujem da nije fer.”

FOTO: SIPA

10 KOMENTARA

  1. Ne znam, do sad nisu biografske knjige bile neke izuzetne umjetničke vrijednosti… Ne shvatajte me pogresno, no h8, ali ipak niko od poznatih nije uspio da napise neku WOW knjigu… Mozda im to jednostavno nije jaca strana.

  2. Pametno receno Justine! ” U isto vreme, bez medija ne možete da radite svoj posao, tako je to slučaj uzimanja i davanja.” –  ovo mnoge zvijezde ne zele da priznaju ..
    jus <3

  3. Osoba za koju mogu da kažem da mi je inspiracija i idol : ) Jedva ćekam knjigu nadam se da će uskoro i kod nas doći ;) <3

  4. Kniga je dosla… Ja samo jedva cekam da dodje u moj grad u neku knjizaru danas sam ceo dan pretrazivala ceoooo grad a nigde nema…. Ima da je citam svakog dana!!!

OSTAVI KOMENTAR

Vašu sliku možete dodati komentari preko ovog linka.