195
Procurele poruke koje je Mariah Yeater slala prijatelju, Justin nije otac

Procurele poruke koje je Mariah Yeater slala prijatelju, Justin nije otac

195
SHARE

Justin Bieber uskoro bi mogao da bude oslobođen optužbi Mariah Yeater. Nakon što je njen advokat demantovao da su povukli optužbe protiv mlađanog pevača, na videlo izlaze novi detalji slučaja.

Naime, prijatelj mlade Mariah poslao je portalu TMZ prepisku u kojoj ga ona moli da ćuti dok ne izvuče novac od Biebera. Yeater moli prijatelja da “izbriše sve poruke njene majke, u kojima ona tvrdi da je Robbie otac malog Tristyna”.

Robbie je inače njen bivši dečko, koji takođe tvrdi da nije otac dečaka, a već je ranije stao u Bieberovu odbranu. Osim toga, prijatelju je ponudila i novac kada joj ga jednom Bieber isplati. Zamolila ga je i da poruči Robbieju da bi trebao da prisustvuje u odgajanju svog dečaka. Mariahin prijatelj očigledno ima drugačije prioritete pa je sve poslao TMZ-ju i advokatskom timu Justina Biebera. Advokat mladog pjevača smatra da je ovo nepobitan dokaz da Justin nije otac dečaka i da je sve izmišljotina devojke željne novca.

14 KOMENTARA

  1. ok kontamo nije tata………msm ja sam velik fan justina ali sad sete stvarno preterali sa ovim svi smo mi od pocetka mslili da je on nevin i sad smo se i uverili :) GO JUSTIN AND SELENA

OSTAVI KOMENTAR

Vašu sliku možete dodati komentari preko ovog linka.