1775
Procurele fotografije gole i maloletne Miley Cyrus

Procurele fotografije gole i maloletne Miley Cyrus

1775
SHARE

Mlada zvezda Miley Cyrus ponaša se sve razuzdanije. Najnoviji skandal sigurno neće pridoneti njenom imidžu dobre devojke. Ionako ga više ne želi imati, no sigurno joj nije bilo svejedno kada je shvatila da joj je u Madridu ukradena torba. Nakon što joj je torca nestala, na internetu su se ubrzo pojavile njene golišave fotografije, koje su bile na iPhoneu mlade pevačice.

Većina fotografija zapravo su tipične, golišave, ali ne i preterano kontroverzne, kao što vidite na ovoj gde je Miley u oskudnom ogrtaču. Osim jedne, na kojoj je Miley potpuno gola. Iako se na njima ne vidi jasno njeno lice, mnogi pretpostavljaju da je na fotografiji upravo Miley, koja se za vreme boravka u jednom hotelu poigrala kamerom. Svi strani mediji koji su objavili fotografije, ipak su ih cenzurisali jer je Miley, u vreme kad su fotografije snimljene, bila maloletna.

92 KOMENTARA

  1. Nema nisto loso vo ovi sliki bidejki nikade ne e gola….a tie sliki so bea izlezeni ne bea od Miley :D ako bevte dovolno informirani ce znaevte a ne da sirite rumori i da kazuvate gluposti! :)

  2. Izvini Alex tvoj komm mi nije jasan kad se Megan Fox slikala gola za casopis?? ae daj mi sliku! Miley nisam volela ni pre ovga a tek sad ne.! katastrofa

    • Sto se mene tice draga gospodjice Mija,mozes sama da nadjes sliku od Megan Fox.To radi svaka poznata faca i nemoj da se cudis.Da je to uradila Megan,ne bi me cudilo,jer je ona zavisnica plasticnih operacija…

  3. Ja ne verujem da je to Miley.Ok,jeste da devojka sa slike ima isti telefon,narukvicu i bila je u istom kupatilu gde je bila Miley,ali gde je tetovaza?To se niko nije pitao,vec ju je samo okrivio.Toliki skandal se nije dizao za neke,kao na primer za Lady Gagu i za Megan Fox.U svakoj prici,vi uvek krivite Miley,sto nije u redu.Pustite devojku da dise i da zivi svoj zivot!!!

  4. vi ste retardiraniii!!!! msm bravo! pa fino pise da joj ukradena torba, sto znaci njena privatna stvar!a u njoj je bio mobilni i ona sa svojim mobilnim ima pravo kod kuce u svojoj sobi da radi sta zeli nije isla za playboy da se slika!da joj nisu ukrali torbu to niko ne bi saznao, dakle to je nesto sasvim normalno!

     i kao drugo na toj slici nije cak ni polu gola obucena je!

OSTAVI KOMENTAR

Vašu sliku možete dodati komentari preko ovog linka.