Start Stars Hot News! Problemi na novoj turneji Lady GaGe: Maloletnicima zabranjen ulaz

Problemi na novoj turneji Lady GaGe: Maloletnicima zabranjen ulaz

SHARE

Koncert Lady GaGe u Seulu zabranjen je mlađima od 18 godina. Odbor za procenu medija u Južnoj Koreji zabranio je pristup maloletnicima na GaGin koncert jer se smatra da jedna od njenih pesama “neprimerena” tom uzrastu.

null

Odluka je stigla nakon što su Odbor pritisle brojna hrišćanska udruženja koja su zahtevala da se koncert otkaže jer Lady GaGa “promoviše neprimereno ponašanje” za mlade ljude, uključujući homoseksualizam i ismejavanje religijskih simbola. Pesma o kojoj se radi je “Just Dance”, koja je prošle godine u novembru od lokalnog Ministarstva za ravnopravnost polova i porodicu zaradila oznaku nepodobne zbog teksta o pijanstvu i zabavljanju u klubu.

null

Koncert koji se treba održati 27. aprila označava početak GaGine nove svetske turneje, “The Born This Way Ball Tour”, a ujedno je četvrti koncert stranog izvođača koji je zabranjen za maloletnike. Prvi je bio Marilyn Manson 2005. godine, a nakon njega tinejdžeri nisu smeli uživo da vide 50 Centa i Jay-Zja 2006. godine, javlja Korea Herald.

OSTAVI KOMENTAR