127
Problemi na novoj turneji Lady GaGe: Maloletnicima zabranjen ulaz

Problemi na novoj turneji Lady GaGe: Maloletnicima zabranjen ulaz

127
SHARE

Koncert Lady GaGe u Seulu zabranjen je mlađima od 18 godina. Odbor za procenu medija u Južnoj Koreji zabranio je pristup maloletnicima na GaGin koncert jer se smatra da jedna od njenih pesama “neprimerena” tom uzrastu.

null

Odluka je stigla nakon što su Odbor pritisle brojna hrišćanska udruženja koja su zahtevala da se koncert otkaže jer Lady GaGa “promoviše neprimereno ponašanje” za mlade ljude, uključujući homoseksualizam i ismejavanje religijskih simbola. Pesma o kojoj se radi je “Just Dance”, koja je prošle godine u novembru od lokalnog Ministarstva za ravnopravnost polova i porodicu zaradila oznaku nepodobne zbog teksta o pijanstvu i zabavljanju u klubu.

null

Koncert koji se treba održati 27. aprila označava početak GaGine nove svetske turneje, “The Born This Way Ball Tour”, a ujedno je četvrti koncert stranog izvođača koji je zabranjen za maloletnike. Prvi je bio Marilyn Manson 2005. godine, a nakon njega tinejdžeri nisu smeli uživo da vide 50 Centa i Jay-Zja 2006. godine, javlja Korea Herald.

11 KOMENTARA

 1. Nisam joj fan al je ne mrzim. Ima dosta dobrih pjesama. A ovi ne mogu njenim fanovima zabranit da joj idu na koncert. To je bezobrazno. -.-

 2. Pa,niko joj nece ni doci na koncert,svi njeni fanovi nemaju vise od 15 godina.

  …znam da cu dobiti 100000 dislikeova,briga me…

 3. to je sasvim glupavo.ja ne bi isla na njen koncert jer je i ne volim puno,ali mi imamo pravo slusati ono sto nama pristaje.pa zar nije tako???????

 4. Nece doci u srbiju zato sto nije dostupno u nasem regijonu  ono za majce ://
  Kao napravis majcu po svom ukusu i prvih 10 koga izaberu isu na koncetr (u zemljama u kojima je to dozvoljeno)

 5. Aaa?? Ovo je bas bezveze i glupo…
  Ne mogu ni zamisliti kako je sada tim tinejdzerima… Gaga im bukvalno pred nosom a oni ne mogu doci na koncert :O o.O

OSTAVI KOMENTAR

Vašu sliku možete dodati komentari preko ovog linka.