219
Problemi? Britney Spears napustila audiciju za X Factor

Problemi? Britney Spears napustila audiciju za X Factor

219
SHARE

Kako prenosi TMZ, pevačica je zajedno sa Demi Lovato bila u Teksasu, ali ju je strašno pogodilo kad je čula jednog od kandidata kako očajno peva njenu numeru “Hold It Against Me”. Nakon toga, Brit je napustila sudijski panel i vratila se tek kasnije.

null

Ipak, Brit kaže da nije bila uznemirena zbog očajnog nastupa, već da je jednostavno morala na pauzu. “Britney odšetala? LOL, samo sam uzela kratku pauzu ljudi. Odlično se provodim!!!” napisala je na Twitteru. Drago nam je što to čujemo Brit!

9 KOMENTARA

 1. @MSRBLP:
  A kako ti zvučiš da je meni to čuti????????? :P :P :D
  Sigurno ne očajno kao ona ako ti to tvrdiš,hahhhhhhhhhhhhh :P 
  BrITNey ima dobar glas,ali nije kao u Christine pa šta sad?!
  Ali ovo je tek prva audicija,kažem prva a cijeli svijet danas priča o tome,novine pišu,a portali izvještavaju!
  Drago mi je da Bravo team podržava Brit Brit,hvala vam za to :) ;)

 2. Ona je dala devojci savet i podrzala je jer je stvarno bila katastrofa, a Brit je bilo dargo sto je njen fan i sto je njenu pesmu pevala. Devojka je kasnije zaplakala kada je dobila podrsku od Britney.
  Brit prelepo peva, ukusi su razliciti.
  Zivela Kraljica Popa

 3. Ma bre,sve li morate da preuveličate i izmislite. Napustila je na kratko vreme.Ovo nije uživo i sudije mogu da izađu na kratki odmor kad god hoće.I Simon i LA i Demi su uzimali kratke odmore pa niko ne skače oko njih da su napustili audicije.To nema veze sa tom što je pevala Hold It Against Me očajno.

 4. Kad cete da skapirate da je ovo jebeni Americki X-Factor i da to ovde nikoga ne zanima…bolje pisite o necemu sto ima veze sa nama i nesto sto nas stvarno zanima..kao da nas je briga za americke talent show emisije…imamo ih i mi i to sa boljim pevacima…

  A Britney ne bih da vredjam jer sam je nekada mnogo voleo,i idalje volim njene stare pesme…ali moram da joj kazem da joj nije fora da izadje u toku necije audicije…siguran sam da ni nju neko ne moze da slusa…i predlazem joj da smrsa…mnogo je bre debela i nabijena…lici na zensku rvacicu…ali stvarno…

 5. Ljudi jal’ i vi od muhe pravite slona!Zar nije mogla uzeti pauzu i otići na kavu!cccccccccccccccccccc… I think really! hahahahahhahahhah lol :) :D ;)

OSTAVI KOMENTAR

Vašu sliku možete dodati komentari preko ovog linka.