Start Stars Hot News! “Prizivanje zla” od danas u srpskim bioskopima!

“Prizivanje zla” od danas u srpskim bioskopima!

SHARE

image001(1)

Zasnovan na istinitom događaju, film „Prizivanje zla“ priča zastrašujuću priču o renomiranim istražiteljima paranormalnih pojava, Ed i Lorejn Voren, koji su pozvani da pomognu porodici Peron, koja je terorisana od strane duhova, na izolovanom imanju koje su kupili. Primorani da se suprotstave moćnim demonima, Varenovi se suočavaju sa najtežim i najstrašnijim slučajem u njihovom životu.

Režija: Džejms Van
Uloge: Vera Farmiga, Patrik Vilson, Ron Livingston, Lili Tejlor
Start: 26.09.2013.
Žanr: Horor

Conjuring 2

Demonska aktivnost ima tri faze:
Zaraza, kada čujete šaputanje, korake, kada osećate nečije prisustvo, a to sve prerasta u drugu fazu-progon. Tada je demon obeležio svoju žrtvu i počinje da upravlja njenom voljom, što dovodi do poslednje faze, zaposedanje.“ – Ed Voren.

Conjuring 1

Ponekad, istina je čudnija od mašte. I mnogo strašnija. To niko ne zna bolje od Eda Vorena i njegove supruge, Lorejn, koja se i sama izborila sa nadčovečanskim silama. To ih je obeležilo za ceo život i odredilo im profesiju. Ovaj par počeo je da izučava demonologiju i da se time bavi mnogo pre nego što je ova tema postala aktuelna na velikom platnu. A mnogo pre nego što su Vorenovi počeli da se bave mračnim pojavama, u malom mestu pod imenom Amitivil, počinjen je užasan zločin, koji je probudio zlo, za koje ni oni nisu bili spremni.

OSTAVI KOMENTAR