Start Stars Hot News! “Prizivanje zla” od 26. septembra u bioskopima!

“Prizivanje zla” od 26. septembra u bioskopima!

SHARE

CJD-SE-11946

Zasnovan na istinitom događaju, film „Prizivanje zla“ je zastrašujuću priču o renomiranim istražiteljima paranormalnih pojava, Ed i Lorejn Voren, koji su pozvani da pomognu porodici Peron, koja terorišu duhovi, na izolovanom imanju koje su kupili. Primorani da se suprotstave moćnim demonima, Varenovi se suočavaju sa najtežim i najstrašnijim slučajem u njihovom životu.

Režija: Džejms Van
Uloge: Vera Farmiga, Patrik Vilson, Ron Livingston, Lili Tejlor
Start: 26.09.2013.
Žanr: Horor

CJD-05806

CJD-08898

Demonska aktivnost ima tri faze: Zaraza, kada čujete šaputanje, korake, kada osećate nečije prisustvo, a to sve prerasta u drugu fazu-progon. Tada je demon obeležio svoju žrtvu i počinje da upravlja njenom voljom, što dovodi do poslednje faze, zaposedanje.“ – Ed Voren
Ponekad, istina je čudnija od mašte. I mnogo strašnija. To niko ne zna bolje od Eda Vorena i njegove supruge, Lorejn, koja se i sama izborila sa nadčovečanskim silama. To ih je obeležilo za ceo život i odredilo im profesiju. Ovaj par počeo je da izučava demonologiju i da se time bavi mnogo pre nego što je ova tema postala aktuelna na velikom platnu. A mnogo pre nego što su Vorenovi počeli da se bave mračnim pojavama, u malom mestu pod imenom Amitivil, počinjen je užasan zločin, koji je probudio zlo, za koje ni oni nisu bili spremni. Istinit događaj, koji ne ostavlja ravnodušnim!

OSTAVI KOMENTAR