85
“Pritajemo zlo: Život posle smrti 3D” na redovnom bioskopskom repertoaru

“Pritajemo zlo: Život posle smrti 3D” na redovnom bioskopskom repertoaru

85
SHARE

Četvrti deo čuvene i veoma uspešne filmske franšize „Pritajeno zlo“, ovog puta pod naslovom „Pritajeno zlo: Život posle smrti 3D“, takođe je baziran na popularnoj video igrici, a snimljen u najnovijoj 3D tehnologiji.

U svetu koji je opustošio smrtonosni virus i svoje žrtve pretvorio u zombije, Alis (Mila Jovović) nastavlja potragu za preživelima, da bi ih odvela na sigurno. Njena smrtonosna borba sa ’’Umbrella Korporacijom’’ doseže nove dimenzije, ali Alis dobija neočekivanu pomoć od starog prijatelja. Novo obećanje koje nudi sigurno utočište od virusa, odvodi ih u Los Andjeles. Ali, po dolasku u grad, shvataju da je preplavljen zombijima – i Alis i njeni saborci upašće u smrtonosnu zamku.

Ovaj akcioni horor režirao je Pol V.S. Anderson, a glavne uloge, pored Mile Jovovićtumače Ventvort Miler, Ali Larter, Kim Koates, Son Roberts.

[youtube 7jZimrWop6I]

6 KOMENTARA

  1. Jedva cekam!Gledala sam prethodna tri filma,pa bih zelela da znam kako ce se zavrsiti (ako ce se uopste zavrsiti).Mila mi je jako lepa.

  2. Odlican film, Milla je lepa, a ni Ali Larter nije losa. Sve u svemu, film mi se dopada, najbolji je od svih proslih Resident Evil filmova :P

OSTAVI KOMENTAR

Vašu sliku možete dodati komentari preko ovog linka.