842
Pristup zabranjen: Selena ne sme da uđe u Justinov studio

Pristup zabranjen: Selena ne sme da uđe u Justinov studio

842
SHARE

Iako obožava svoju devojku, Biebs je jasno stavio do znanja Seleni Gomez da ne sme da ga poseti dok snima novu muziku.

null

Mladi pevač ne želi da mu bilo ko smeta dok priprema novi album, koji je pod jakim uticajem hip-hopa. On je na pesmi “Boyfriend” pokazao svoje reperske veštine, pa ga mnogi porede sa Justinom Timberlakeom. Ipak, ovo neće biti prvi put da Bieber repuje, jer je to već činio na albumu “Under the Mistletoe” kao i sarađujući s Chrisom Brownom i Jadenom Smithom. Od albuma “Believe” očekuje se urbaniji i zreliji zvuk, a Justinu će saradnju pružiti Pharell, Drake, Timbaland i mnogi drugi.

35 KOMENTARA

 1. @sk8er girl!  hahahahhahaha ovo su pod prvo muske patike Supra!!!! -_-
  Pff kao da je ovo istina,ne vjerujem u ovo.Volim i Selenu jako i bas su fin par <3 
  I nije mu slava udarila u glavu,mozda je i ovo izmisljotina,ko zna :P :)

 2. Ja ne znam u sta tu ima da se veruje, to je ok ako joj ne da da udje, mozda ne zeli da mu iko smta ili zeli da bude iznenadjenje…nema niceg loseg u tome.xD

 3. Slava mu nije udarila o glavu, normalno je da ne da svojoj djevojki u studiojer bi ga dekoncetrisala. Non stop bi mislio na nju i poštujem to njegovo što je zabranio ulazak.

 4. Alo drugari ispod 13 , smanjite tenzije .Ova opcija “Pošalji komentar” nije napravljena da bi se vi hvalile sa svojim peticama iz biologije ili šta već.;) 
  Justin je divan kao i uvek. Verovatno neće da mu pesme izađu “pre vremena”, kao što se mnogima dešava. Lep su par, vole se, mladi su, uživaju , NEKA IH! 
  Možemo samo da im zavidimo.:-)

OSTAVI KOMENTAR

Vašu sliku možete dodati komentari preko ovog linka.