Start Stars Hot News! Pripreme su gotove! Selena Gomez kreće na turneju

Pripreme su gotove! Selena Gomez kreće na turneju

SHARE

sgomez090813BZNimage0

Nakon nekoliko nedelja izuzetno napornih priprema, Selena Gomez spremna je polazak na turneju, koja će je nakon Amerike dovesti u Evropu.

Sel je poslednjeg dana priprema pozvala u goste MTV i objasnila im kako je baš bila u haosu u prethodnom periodu. “Malo je sve u žurbi, svi probaju različitu odeću, igraju u toj odeći i stalno proveravaju brojke. Ali u poslednjih par dana, sve dovodimo u red.” Selena je već ranije išla na turneje, ali svima koji su je gledali, poručuje da će ovo zaista biti nešto novo, jer je sad ona ta koja osmišljava mnoge elemente. “Više se ja pitam. Želim da kontrolišem šou u većoj meri, od sadržaja pa do koreografije. Moja muzika se proširila i želim da sve bude veće i bolje nego ranije”, kaže ona.

sgomez090813BZNimage1

Selena ističe i kako će se koncerti pretvoriti u velike žurke. “Želim da ljudi osete ritam pesme, želim da igraju, jer sam ja odrastala gledajući Britnine nastupe i želeći da naučim njen plesne pokrete jer su oni epski. To je ono što želi, da stvari učinim zabavnim, originalnim i da se svi dobro zabave.” Nažalost, kao što znamo, “Stars Dance Tour” neće doći na Balkan, pa će nam Selena biti najbliža kad u septembru bude gostovala u Beču.

Autor: Life Content

OSTAVI KOMENTAR