757
Prinove u porodici: Mama Louisa Tomlinsona čeka blizance!

Prinove u porodici: Mama Louisa Tomlinsona čeka blizance!

757
SHARE

"One Direction: This Is Us 3D" - World Premiere

Velika porodica Louisa Tomlinsona uskoro će dobiti još dva člana. Naime, mama slavnog pevača One Directiona, koji već ima četiri sestre – Lottie, Felicite i bliznakinje Phoebe i Daisy – očekuje blizance!

Izvori kažu da je Louis presrećan zbog ovih vesti: “To su divne vesti. Svi su presrećni, posebno Louis koji već obožava svoje sestre”, rekao je izvor za list The Sun.
Louisova majka Joanna već dve godine je u vezi sa Danielom Deakinom, kojeg je upoznala pošto se rastala od pevačevog oca Maxa Tomlinsona dok je Louis učestvovao u šouu “The X Factor” 2010. godine. Njegov portparol nije želeo da komentariše navode o prinovi, ističući da porodica odbija da govori o tome pošto se radi o privatnoj stvari.
Joanna je u jednom intervjuu otkrila da je ponosna na svog sina, pošto je on veoma brižan brat.
“On je veoma brižan i zaštitnički nastrojen prema meni i svojim sestrama. Redovno šalje novac za njihove ekskurzije i pomaže im. Za mene je mnogo toga uradio – čak mi je platio baštovana jer želi da mi olakša život. Vrlo retko je kod kuće, ali voli svoj posao”, rekla je ona, te dodala: “Nedostaju mu njegove sestre i njegova stara soba, koju smo ostavili onakvom kakva je bila. On kaže da ga spavanje u toj sobi smiruje”, ispričala je mama Tomlinson.

Izvor: Life Content
Foto: FAME

27 KOMENTARA

  1. Njegov zivot je duga i komplikovana prica i jeste njegov tata Troy Austin, ali on je ostavio njegovu mamu kad se on rodio i rodjen je kao Louis Troy Austin. ali kad se njegova mama udala za Mark-a Tomlinsona on ga je usvojio i Louisovo puno ime je od tada Louis William Tomlinson. njegova mama sa Markom ima 4 cerke (Lottie, Fizzy, Phoebe i Daisy). Jay (Louisova mama) se razvela od Mark-a i sada ima novog muza/momka i sa njim ceka blizance. a sa tatine strane ima sestru Georgia-u.
    Cestitam Jay i Denu

OSTAVI KOMENTAR

Vašu sliku možete dodati komentari preko ovog linka.