441
Prinova u porodici Jonas: Kevin i Danielle čekaju bebu!

Prinova u porodici Jonas: Kevin i Danielle čekaju bebu!

441
SHARE

jonas

Kevin Jonas uskoro će postati tata! On je objavio da je njegova supruga Danielle trudna i da su oboje veoma uzbuđeni što će postati roditelji, a ni njegova braća Joe i Nick ne kriju oduševljenje što će postati ujaci.

Srećni par koji je u braku od 2009. godine otkrio je da čekaju bebu još pre nekoliko nedelja, ali su te vesti krili od javnosti, pa čak i od svoje porodice. Ipak, njegova braća su bili oduševljeni kada im je Kevin saopštio da će postati ujaci već imaju razne planove za bebu. Tako je Joe otkrio da će svog bratanca ili bratanicu voditi u razne avanture. “Već vidim kako će me Kevin poznati posle tri dana i pitati: ‘Hej, gde mi je dete’, a ja ću da mu odgovorim da smo u Tajvanu i da sam zaboravio da mu javim”, našalio se on.
Sa druge strane, Nick kaže da se nada da će dete od ujaka i tate naslediti ljubav prema muzici. “Od mene će da dobile mnogo časova muzike!” Pa, nema sumnje da će imati najboljeg učitelja!
Kevin i Danielle još ne znaju pol bebe, ali se pevač nada da će dobiti devojčicu.

Izvor: Life Content

16 KOMENTARA

  1. SUPER!!!
    ČESTITAM,SVE NAJLEPSEE,SIGURNA SAM DA CE BITI DOBRI RODITELJI,OBOJE SU SUPER<33333333333333333

  2. TOLIKO SAM POPULARNA DA MI SE VRATA OD MAXIJA SAMA OTVARAJU!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! AHAHAHHAAAAHAHAH SMEJEM SE OD SAME SEBE!!!!!!!!AHAHAHH

  3. @PALACINKA Evo ja cu da ti kazem da nisi duhovita i da se previse gubis. Nisi fani, i rec “ljubad” nije smesna :D Sigurno si nesto duvala pa mislis da jeste. :* Kisssss Inace ovo sam ja saznala jos ihaha i cestitam :3

OSTAVI KOMENTAR

Vašu sliku možete dodati komentari preko ovog linka.