727
Princeza Catherine: “Drago mi je što nas vreme nije izneverilo, imali smo...

Princeza Catherine: “Drago mi je što nas vreme nije izneverilo, imali smo sjajan dan”

727
SHARE

Za svečanu svadbenu večeru u Bakingemskoj palati novopečena princeza Catherine ponovo je odabrala haljinu Sarah Burton iz modne kuće Alexandera McQueena, koja je kreirala i venčanicu u kojoj je Kate zablistala tokom svadbene ceremonije.

Reč je o beloj satenskoj haljini s dijamantskim pojasom, preko koje je prebacila beli angora bolero. Princ William se iz vojničke odore presvukao u crno odelo. Mladenci imaju i nove titule – vojvoda i vojvotkinja od Kembridža.

Svadbeni prijem za najuži krug porodice i prijatelja kraljevskog para održao se u balskoj dvorani Bakingemske palate, koja je sa svojom površinom 36 puta 18 metara ujedno i najveća od 775 prostorija palate. Uoči primanja je princeza Catherine javnosti uputila zvaničnu izjavu u kojoj se osvrće na svoj svadbeni dan i zahvaljuje majci prirodi na danom daru: “Drago mi je što nas vreme nije izneverilo. Imali smo sjajan dan”.

 

15 KOMENTARA

  1. i meni je bilo drago shto je bio lep dan…bilo bi grozno da je padala kisha, swe bi upropastila……shta reci…ZASLUZHILI SU…!!! ♥

OSTAVI KOMENTAR

Vašu sliku možete dodati komentari preko ovog linka.