389
Prijateljsko upozorenje Marka Wahlberga za Justina Biebera: “Načini svoju mamu ponosnom!”

Prijateljsko upozorenje Marka Wahlberga za Justina Biebera: “Načini svoju mamu ponosnom!”

389
SHARE

NY: The World Premiere of "2 Guns"

Mark Wahlberg jedna je od brojnih slavnih ličnosti koje u poslednje vreme savetuju Justina Biebera, ali kako je on zaista dobar prijatelj mladog pevača, mislimo da bi Jus zaista trebalo da čuje njegove reči.

Mark je u Justinov doba bio vrlo problematičan, pa je jednom čak proveo 45 dana u zatvoru nakon što je priznao fizički napad. Govoreći za The Sun, glumac je zamolio Jusa dve stvari – da radi još napornije i da učini svoju mamu zaista ponosnom. “Justine, slušaš li me? Ne budi tako nestašan…Budi dobar momak, podigni pantalone, načini svoju mamu ponosnom i prestani da pušiš marihuanu! On je tinejdžer koji živi u drugačijem dobu. Ja sam pre svoje prve ploče već bio u zatvoru, a on još uvek nije, čini mi se”, dodao je.

jbieber1s

Iako misli da Justin mora da poradi na sebi i svom ponašanju, Mark ističe da je jako važno da njegov mladi prijatelj bude najbolja moguća osoba. “On je stvarno dobro dete, ali ako ste tinejdžer pred očima javnosti, onda vas kritikuju zbog toga. Takve karijere mogu biti vrlo kratke – zato je jako važno da budete najbolji što možete.” Nadamo se da će Jus čuti ove reči, a možda mu ih i Mark saopštio uživo – Belieberi znaju kako se njih dvojica odavno spremaju za zajednički film o košarci, čije bi snimanje trebalo konačno da krene na proleće!

Autor: Life Content
FOTO: SIPA

13 KOMENTARA

  1. On je sa jedne strane stvarno divna osoba, ali nekad me ovi incidenti natjeraju da se malo zamislim o njegovom ponasanju. :/

OSTAVI KOMENTAR

Vašu sliku možete dodati komentari preko ovog linka.