246
Prijatelji životinja zgroženi: Kate Middleton u lovu na fazane

Prijatelji životinja zgroženi: Kate Middleton u lovu na fazane

246
SHARE

Kate Middleton krenula je na časove gađanja iz vazdušne puške kako bi zajedno sa svojim suprugom Williamom mogla da učestvuje u tradicionalnom božićnom lovu na fazane. Lov se održava za vreme božićnih praznika na imanju kraljice Elizabete II., a William je oduvek poznat kao najbolji lovac u familiji.

Britanski mediji već su objavili neke fotografije Kate Middleton u lovu, a odmah potom oglasili su se prijatelji životinja, zgroženi što je mlada princeza prihvatila okrutnu tradiciju kraljevske porodice.

6 KOMENTARA

  1. Iskreno,zabole mene uvo za to sto ce loviti fazane,ali verovatno fazane ne…
    I sta sad oce “prijatelji zivotinja” kada ce ih samo jesti a ne nositi njihovo perje boze me sacuvaj!

  2. Wow,ma svaka joj cast,dokona zena pa joj se moze.Idiotizam totalni naravno,Koliko je samo tradicija koje su glupe,besmislene,surove,ali se odrzavju samo zato sto su tradicije.Eto,kad je tradicija ,nek; je tradicija,aj da je nastavimo…Bruka za celu kraljevsku porodicu,idite igrajte golf,kriket,tenis,aman dokoni ljudi….(ni kopanje kukuruza im ne bi skodilo!)

  3. treba da se tradiciji suprostavi i da je elizabeta najuri sa metlom iz dvora. ima mjesto koje svaka cura zeli i treba da jos william podnese zahtjev za razvod?! molim vas. nece kokosi pucati.

OSTAVI KOMENTAR

Vašu sliku možete dodati komentari preko ovog linka.