Start Stars Hot News! Prijatelji zabrinuti za zdravlje Zayna Malika: Pod stresom je i ne jede

Prijatelji zabrinuti za zdravlje Zayna Malika: Pod stresom je i ne jede

SHARE

zayn

Zayn Malik je tokom posete benda One Direction Majamiju pokazao svoje telo, kada su objavljene njegove fotografije bez majice. Ipak, ove fotografije su izazvale zabrinutost pošto izvori kažu da pevač izgleda premršavo.

Sudeći prema Zaynovim fotografijama iz Majamija, 20-godišnji pevač je izgubio nekoliko kilograma, a nema sumnje da je to posledica turneje. Ranije je otkriveno da se momci pridražavaju zdrave ishrane i da redovno vežbaju, te da im lični kuvar Sarah Nichols priprema zdrave obroke. Zbog svega toga, kao i od silnog skakanja, trčanja i plesanja na nastupima svake večeri, nije ni čudo što je Zayn izgubio nekoliko kilograma, ali izvori kažu da je zapravo pravi izvor gubitka kilograma stres. “Dosta je smršao. Počeo je da se hrani zdravo pre nekog vremena i da vežba kako bi došao u formu pošto nikada ranije nije trenirao”, rekao je izvor za Us Weekly i dodao: “Oduvek je bio najmršaviji od svih članova benda, ali mislim da on preteruje pošto je uvek pod stresom i zdravlje mu nije na prvom mestu.”
Taj naporni period za Zayna neće se uskoro završiti. Samo u narednih tri meseca, grupa će nastupiti na više od 35 koncerata širom SAD.

zayn2

Izvor: Life Content

OSTAVI KOMENTAR