Start Stars Hot News! Prijatelji zabrinuti za Miley Cyrus: Završiće kao Lindsay Lohan

Prijatelji zabrinuti za Miley Cyrus: Završiće kao Lindsay Lohan

SHARE

Miley Cyrus i dalje ne može da se izbori sa činjenicom da je njena veza sa Liamom Hemsworthom završena, pa zbog toga ne prestaje da posećuje žurke, gde se provodi do ranih jutarnjih sati, pišu strani mediji.

Trogodišnja romansa Miley i Liama bila je kao iz bajke, sve do pre nekoliko meseci, kada je objavljeno da je veza u krizi. Liam i Miley nisu viđeni zajedno od januara, a iako je pevačica na Twitteru u februaru negirala da su otkazali veridbu, od tada nijedno od njih dvoje nisu komenrtarisali medijske napise. Izvori bliski paru kažu da Miley ne može da prihvati činjenicu da su ona i Liam raskinuli. “Miley ne želi nikoga da sluša i radi ono što ona želi, kada to želi. Ostaje budna celu noć, puši i pije do ranih jutarnjih časova. Samo želi da izlazi i da se provodi sa prijateljima, a preko dana spava. Ne može da prihvati ono što se dešava sa njenom vezom”, rekao je izvor za magazin Closer.
Miley je nedavno viđena u noćnom provodu u Majamiju, a izvor kaže da za nju to nije nikakva novost. “Skoro ništa ne jede i smršala je preko tri kilograma samo za proteklih nekoliko nedelja. Jede samo kokice i čokoladice i pije samo energetska pića, koja meša sa alkoholom.”
Njena porodica navodno je veoma zabrinuta za nju i plaše se da će završiti kao Lindsay Lohan: “Kao da je navučena na to destruktivno ponašanje, a njeni najbliži upozorili su je da su zabrinuti da ne završi kao Lindsay Lohan”, dodao je izvor.

Autor: Life Content

OSTAVI KOMENTAR