125
Prijatelji mole Taylor Swift da se kloni Conora Kennedyja

Prijatelji mole Taylor Swift da se kloni Conora Kennedyja

125
SHARE

Časopis Showbiz Spy prenosi kako Taylorini prijatelji ne žele da se ona veže za svog novog dečka, jer je on poznat kao veliki ženskaroš.

null

“Svi upozoravaju Taylor da su Kennedyjevi veliki ženskaroši…U njihovoj porodici postoji duga tradicija varanja, pa bi ona trebala jednostavno pobegne od svega!” Ipak, Taylor to ne interesuje, pa je svog momka već predstavila roditeljima. “Taylor se samo nasmejala na takve savete i čak rekla ‘Ne budite blesavi, Conor ima zlatno srce”. Nadamo se da je Taylor u pravu!

null

Da podsetimo, Taylor će noćas u 1h po našem vremenu uživo razgovarati sa fanovima na svom YouTube kanalu – idealna prilika da je pitate štagod poželite!

9 KOMENTARA

  1. zašto ????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????

  2. Nadam se samo da joj nece slomiti srce ona je tako dobra djevojka!!!!
    A ako je on takav kakvim ga ona opisuje ili je samo slijepa od ljubavi samo naprijed Taylor!!!
    Svi smo uz tebe!!!!

  3. aj koko je slatka ne znam iskreno kako moze noeko da je mraze inace ko ce biti uklucen na nejzin youtube page u jedan u vece?????????

OSTAVI KOMENTAR

Vašu sliku možete dodati komentari preko ovog linka.