142
Prijateljica Lady Gage: Taylor je pravi čovek za nju!

Prijateljica Lady Gage: Taylor je pravi čovek za nju!

142
SHARE

Većina žena se nada da će njeni prijatelji prihvatiti njihovog dečka, a ni Lady Gaga nije izuzetak. Pevačici je bilo jako drago kada je njena drugarica pohvalila Taylora Kinneya i rekla da joj je drago što je našla takvog muškarca.

Muzičarka Lady Starlight, prijateljica i saradnica slavne pop zvezde, izjavila je u intervjuu za Life&Style da je Taylor sjajan lik: “Obožavam ga! Ne sumnjam da je on pravi čovek za nju!” Ona je priznala da je u početku bila nesigurna u vezi sa Taylorom: “Mislila sam da je on previše zgodan da bi bio interesantan i kul, ali pogrešila sam. On je sjajan”, rekla je Lady Starlight i dodala da je Gaga presrećna sa Taylorom, kao i da se ona ugleda na njihovu vezu i na način kako se oni međusobno poštuju i brinu jedno za drgo.

Izvor: Life Content

6 KOMENTARA

  1. Očigledno da je njihova veza zaista ozbiljna, i drago mi je jer želim sve najbolje Lady Gagi.Njen dečko,Taylor Kinney, je stvarno prezgodan.Ali, pošto piše u nekim časopisima da će Gaga morati da menja način života, kao i da treba da ukine svoju muzičku karijeru, samo da bi je Taylor zauzvrat zaprosio. (to piše u nekim magazinima o slavnima). :)

  2. +1 Oceni negativno -1 Oceni pozitivno +1LOVEYOUMILEY Aerosmith,Bon Jovi,The Script,One Republic,Anastacia,Kelly Clarkson,My Chemical Romance,Alicia Keys,No Doubt,Nickelback,Paramore,Tokio Hotel,Adam Lambert,Pink,Evanescence,Avril Lavigne,Nelly Furtado,Carlos SantanaRULES

    KAKO KUL JAKNA 

OSTAVI KOMENTAR

Vašu sliku možete dodati komentari preko ovog linka.