Start Stars Hot News! Prijatelji Justina i Selene predviđaju: Uskoro će ponovo raskinuti

Prijatelji Justina i Selene predviđaju: Uskoro će ponovo raskinuti

SHARE

justin selena

Ako je verovati brojnim izvorima, Justin i Selena ponovo su se pomirili, a insajderi sada tvrde da njih dvoje jednostavno ne mogu jedno bez drugog, ali ne očekuju da će njihova veza potrajati i garantuju da će oni opet raskinuti.

Njihova veza okončana je u decembru prošle godine, nakon dve godine zabavljanja, i od tada je njihov odnos veoma nestabilan, ispunjen konstantnim pomirenjima i novim razilaženjima. Najnovije informacije sugerišu da su njih dvoje izašli na nekoliko sastanakau proteklom periodu i da još uvek nije sve gotovo između njih. Sve to je podstaknuto fotografijom koju je Justin objavio na društvenim mrežama, a koja dokazuje da su zajedno proslavili američki praznik Dan nezavisnosti 4. jula. Uprkos tome što je očigledno da između njih i dalje postoje neke emocije, prijatelji slavnog para tvrde da kad su njih dvoje u pitanju ništa nije sigurno.
“Garantovano je da će ponovo raskinuti. Previše su različiti. Ne mogu da žive jedno bez drugog, a ne mogu ni zajedno. Sa njima je sve nestabilno”, objasnio je anonimni izvor.
Portal TMZ piše da je Selena voljna da pruži Biebsu još jednu šansu, ako on promeni svoje ponašanje, a Hollywood Life prenosi da ih je ponovo spojio Justinov menadžer Scooter Braun, koji veruje da Selena ima dobar uticaj na Justina.

Izvor: Life Content

OSTAVI KOMENTAR