249
Prijatelji ili nešto više? Harry Styles i Cara Delevingne viđeni zajedno u...

Prijatelji ili nešto više? Harry Styles i Cara Delevingne viđeni zajedno u pozorištu

249
SHARE

harry

Harryja Stylesa i Caru Delevingne ponovo su okružile glasine o tajnoj romansi, pošto su njih dvoje ponovo viđeni zajedno, i to u Londonu, gde su u jednom pozorištu gledali mjuzikl.

Grupa fanova One Directiona objavila je na Twitteru fotografiju koja je nastala u subotu, 31. avgusta, a na kojoj se vidi da Cara i Harry sede jedno pored drugog i gledaju mjuzikl “Book of Mormon”. Odmah se među Directionerima postavilo pitanje da li je ovo bio prijateljski izlazak ili između njih dvoje postoji nešto više, a u prilog ovoj drugoj tezi ide i činjenica da su pevač One Directiona i slavna manekenka nekoliko puta viđeni zajedno.

harry cara

Izvor: Life Content

26 KOMENTARA

  1. Potpino se slazem sa tobom @T….To je sve sto imam da kazem….I ovi Directioneri koji Harryja spajaju sa svakom trecom nijesu pravi…..Jadno i za novinare i za Directionere! :/

  2. @Harry Styles    Ne slazem se, oni Directioneri koji mrze svaku njihovu devojku nisu pravi directioneri. Nemam nista protiv Care, lepa je i uspesna.. Ni protiv Tay nisam imala nista protiv, samo me je nerviralo sto je stalno menjala momke. 

OSTAVI KOMENTAR

Vašu sliku možete dodati komentari preko ovog linka.