171
Prijatelj Katie Price o njenom silovanju: Bila je smrtno bleda, otupljena

Prijatelj Katie Price o njenom silovanju: Bila je smrtno bleda, otupljena

171
SHARE

Jedan od najbližih prijatelja starlete Katie Price ispričao je sve o noći kada je starleta pokucala na njegova vrata i ispričala mu kako je bila silovana. Gary Cockerill, koji starletu poznaje od njene šesnaeste godine, rekao je kako ga je jedne noći probudila smrtno bleda Katie i rekla mu šta se dogodilo. Katie je te večeri sa svojim nekadašnjim dečkom Phillom otišla na jednu od zabava na kojima je bio veliki broj slavnih ličnosti. Kasnije se sama vratila sa žurke i rekla Phillu kako misli da je napadnuta i prisiljena na seks.

“Nije imala nijedan izraz na licu i bila je smrtno bleda. Moja prva reakcija bila je pomoći joj. Hteo sam nazvati njenu majku, policiju, doktora. No, Kate mi nije dopustila, bila je odlučna u tome da niko neće saznati. Bila je otupljena. Nikad je takvu nisam video. Nije plakala, samo je bila sama u svom svetu. Rekla je kako samo želi sve zaboraviti i nikad više pričati o tome”, otkrio je njen prijatelj. Priznao je da se šokirao kada je Katie prošle godine izašla u javnost s tom pričom, kako bi pomogla svom suprugu Alexu Reidu. On je naime bio optužen da u nekim scenama jednog svog filma glorifikuje silovanje.

6 KOMENTARA

  1. ” Kasnije se sama vratila sa žurke i rekla Phillu kako misli da je napadnuta i prisiljena na seks.” – MISLI da je NAPADNUTA i PRISILJENA na seks???!!! Nema tu sta da se misli!!! Ili jesi ili nisi! Ovo je stvarno smesno! Nije sigurna da li je napadnuta i prisiljena na seks vec samo misli??!! Bulsh..! verovatno se napila i pristala da ima seks sa jednom od poznatih licnosti koje su bile tamo, i verovatno je doticni gospodin posle seksa samo ostavio, a onda je ona posramljena i razocarana izmislila pricu o silovanju kako bi se opravdala pred deckom i zaradila malo publiciteta. Da se to stvarno desilo povlacila bi se ona po sudnicama pokusavajuci da “izmuze” najmanje $10.000 000, i ne bi jednostavno odlucila da sve ostavi iza sebe i zaboravi!! Ovako, posto je izmislila pricu o silovanju da bi se zastitila ako se jednom eventualno sazna da je dala BLOW J.. poznatom tipu koji ju je odmah nakon “cina” sutnuo ,pritom znajuci da je on sebe prepoznao u njenoj prici i da ce tako drzati jezik za zubima jer mu ne treba negativan publicitet , jer sve i da kaze celu istinu, bila bi samo njegova rec protiv njene i nikada se ne bi mogao “oprati” jer bi uvek postojala sumnja da je to zaista uradio. Ovako, svi dobijaju, on nece zucnuti i tako pokazati javnosti da je ova bednica najobicnija k..vetina, jer ako kaze , ona ce ispasti “zrtva” i decko je nece ostaviti jer jadna, nije ona htela nego je prisilili iako se sasvim ne seca i nije sigurna vec samo misli da se to desilo!!!

OSTAVI KOMENTAR

Vašu sliku možete dodati komentari preko ovog linka.