Start Stars Hot News! Priča o ukradenim slikama Justina Biebera samo reklama za njegov novi...

Priča o ukradenim slikama Justina Biebera samo reklama za njegov novi spot?

SHARE

Sve su glasnije priče da je Justin izmislio ceo skandal sa ukradenim ličnim fotkama kako bi na krajnje original način promovisao svoj novi spot sa Nicki Minaj.

null

Cela priča počela je nakon što je Jus objavio kako mu je neko ukrao laptop i fotoaparat za vreme koncerta u Vašingtonu a onda se noćas na Twitteru pojavio misteriozni ‘Gexwy’ koji je tvrdio da poseduje materijal koji će objaviti danas u podne, po lokalnom američkom vremenu. Justin mu je zatim odgovorio da ga nije briga, jer je uveren da će Belieberi biti uz njega.

null

Na kraju, ‘gexwy’ je samo dodao “nemaš pojma šta imam a kad budeš video, drugačije ćeš se osećati.” Šta je sumnjivo u ovoj navodnoj raspravi? To što su ‘gexwy’ i Jus razmnenili direktne poruke, a to je moguće samo ako prate jedan drugog. Stvar je postala još jasnija nakon što je Nicki Minaj na svom Twitteru napisala “Imam veliko iznenađenje za barbz” a tu poruku retvitovao je Justin a onda i napisao novu poruku u kojoj je pisalo samo “podne”. Podne po američkom vremenu je ili 18h (ako je reč o istočnoj obali) ili 21h (ako je reč o zapadnoj).

OSTAVI KOMENTAR