1840
Priča o ukradenim slikama Justina Biebera samo reklama za njegov novi...

Priča o ukradenim slikama Justina Biebera samo reklama za njegov novi spot?

1840
SHARE

Sve su glasnije priče da je Justin izmislio ceo skandal sa ukradenim ličnim fotkama kako bi na krajnje original način promovisao svoj novi spot sa Nicki Minaj.

null

Cela priča počela je nakon što je Jus objavio kako mu je neko ukrao laptop i fotoaparat za vreme koncerta u Vašingtonu a onda se noćas na Twitteru pojavio misteriozni ‘Gexwy’ koji je tvrdio da poseduje materijal koji će objaviti danas u podne, po lokalnom američkom vremenu. Justin mu je zatim odgovorio da ga nije briga, jer je uveren da će Belieberi biti uz njega.

null

Na kraju, ‘gexwy’ je samo dodao “nemaš pojma šta imam a kad budeš video, drugačije ćeš se osećati.” Šta je sumnjivo u ovoj navodnoj raspravi? To što su ‘gexwy’ i Jus razmnenili direktne poruke, a to je moguće samo ako prate jedan drugog. Stvar je postala još jasnija nakon što je Nicki Minaj na svom Twitteru napisala “Imam veliko iznenađenje za barbz” a tu poruku retvitovao je Justin a onda i napisao novu poruku u kojoj je pisalo samo “podne”. Podne po američkom vremenu je ili 18h (ako je reč o istočnoj obali) ili 21h (ako je reč o zapadnoj).

20 KOMENTARA

  1. ZASTO BOZE?!?! TAMAN SAM SE PONADALA DA CE ON PROPASTI AL NISTA OD TOGA :(

  2. ljudi pa justin nas je sve prevario!!!KOJI KRALJJJJJ!!!JEB*TE!SPOT JE SJAJAN A POMENULI SU I SELENU,MSM NICKI NESTO KAO ”MORAM DA PAZIM NA SELENU” IL TAKO…..JAOOOJJJJJJ MA LUDAKKKK!ALI SPOT JE VRHUNSKI!

  3. e stigao je spot…a jeste ovo je bio trik. haha gexvy je bio justin. a najbolje kad je nicki tvitovala ”sutra VELIKO iznenadjenje stize” ili tako nesto, a justin joj retvitovao i onda napisao samo ”NOON”verovatno je mislio kao bzvz propade mi sala :D a ne mogu da pogledam spot PRESPOR mi interne, haha nacekacu se…

  4. a vidi ja nisam ni videla da je bravo to vec napisao u tekstu i stavio sliku. IZVINJAVAM SE. A ja odmah pozurila da prokomentarisem nisam ni procitala tekst :)

  5. AHAHAHAHAHAHAHA.Propasti?AHAHAHAHAHAHAHAHAHAAHAH,jadno :’D
    On NIKADA nece propasti.Idite gledajte u sunce ili tako nesto.Shame on you,hating boy,because his dreams came true!

  6. ..link to youtube.com :D Najjači Video *.* Justiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiin *O* .. Koliko samo Prelijep on Nicki uh ;) <33333333333333333

OSTAVI KOMENTAR

Vašu sliku možete dodati komentari preko ovog linka.