Start Stars Hot News! Priča o instant zvezdama: Spencer Pratt i Heidi potrošili milione i bankrotirali

Priča o instant zvezdama: Spencer Pratt i Heidi potrošili milione i bankrotirali

SHARE

Heidi Montag i njen suprug Spencer Pratt poznate su američke rijaliti zvezde. Željni slave i novca, Heidi i Spencer nastupili su u šou “The Hills”, a kada je to propalo, par je jednostavno nastavio da živi od svoje slave. Ta politika ubrzo se pokazala neisplativom, jer su bankrotirali i preselili se kod Spencerovih roditelja.

Za vlastiti stan nisu imali novca pa su potpuno bankrotirali. Ispričali su u nedavno intervjuu kako su izrežirali u medijima svoj raskid i ponovno pomirenje samo kako bi se proslavili.

“Tada smo već sve karte istrošili i igrali smo na to. Osećali smo kako gubimo na popularnosti. Tada smo hteli da prodamo neke slike našeg navodnog rastanka”, ispričao je Spencer. Inače, Heidi je potrošila više od dva miliona dolara na svoju propalu muzičku karijeru i plastične operacije, a Spencer ima milion dolara vrednu garderobu.

Iako su donedavno partijali po najboljim klubovima i jeli u skupim restoranima, danas vreme provode gledajući filmove i jedući meksičku hranu. Heidi danas žali što je uradila deset plastičnih operacija i potrošila sav novac, a ni njen suprug nije ništa srećniji današnjom situacijom. MTV-jev šou doneo im je brzu zaradu i slavu, ali oni je nisu znali iskoristiti pa su bankrotirali čim se emisija ugasila.

OSTAVI KOMENTAR