Start Stars Hot News! Previše izazovna: Ke$ha zabranjena u Maleziji!

Previše izazovna: Ke$ha zabranjena u Maleziji!

SHARE

The iHeartRadio Ultimate Pool Party Presented By VISIT FLORIDA

Ke$hi je zabranjeno da održi koncerte u Maleziji pošto su vlasti ove zemlje, u kojoj žive pretežno muslimani, objavili da bi njen nastup naškodio stanovništvu iz kulturoloških i religijskih razloga.

Organizatori koncerta objavili su da su o ovoj odluci obavešteni samo dan pre koncerta, koji je trebalo da bude održan u subotu na stadionu u Kuala Lumpuru. Ministarstvo komunikacija i multimedije Malezije objavilo je u svom saopštenju da su odbili Ke$hin zahtev da nastupa iz kulturoloških i religijskih razloga, ali nisu hteli da daju više detalja.
Ipak, oni koji su upoznati sa pevačicinim pesmama i nastupima kažu da ovo nije iznenađenje, jer u svojim pesmama ona često govori o seksu i alkoholu, a na koncertima se pojavljuje u kontroverznim kostimima. Koliko je ona želela da nastupi u Maleziji, pokazuje i to što je njen tim pristao da promeni tekstove pojedinih pesama i prateće nastupe, kako bi bili u skladu sa onim što vlada zahteva za izvođače, ali to joj nije pomoglo. Organizatori koncerta zbog toga će izgubiti 350.000 dolara.
Sličnu sudbinu doživeo je i američki metal bend Lamb of God prošlog meseca kada je i njihov zakazani nastup otkazan jer su vlasti ocenili da su njihove pesme uvredljive.

Autor: Life Content
Foto: FAME

OSTAVI KOMENTAR