Start Stars Hot News! Prevazišle sve granice: Directionerke ukrale gaće Liamu Payneu!

Prevazišle sve granice: Directionerke ukrale gaće Liamu Payneu!

SHARE

097244-01f4934c-2eee-11e3-869e-eaff8cd18a26

Poludele Directionerke još jednom su prevazišle same sebe – šest njih provalilo je u apartman Liama Paynea u Palm Biču i ukralo njegov donji veš!

Jedna svedokinja celog događaja kaže kako je gledala obožavateljke dok su preskakale vrata kako bi provalile u njegove odaje. “Tamo je bilo šest devojaka i jedan dečak od osam godina”, kaže ona. “Preskočili su staklena vrata. Vrata od njegove sobe bila su otključana. Ukrale su njegov Calvin Klein donji veš. Samo su to uzele. Htele su da mu uzmu i surfersko odelo, ali nisu uspele. Sad njihovo obezbeđenje juri mene mene, pokušavaju da izvuku više informacija o provali. Oni misle kako sam ja ukrala donji veš i hoće da me tuže! Obezbeđenje One Directiona nije nimalo prijatno!”

130944-daa475de-2ef0-11e3-b380-dae9c0e09a35

Da nije u pitanju glasina, potvrdio je i Liam Payne koji na svom tviteru napisao: “Hm, sramota me je, neko mi je ukrao bokserice”. Ovo nije prvi put da Directionerke kradu odeću svojih idola – ranije ove godine 1D morali su da unajme osobu koja će paziti na njihov prljav veš!

Autor: Life Content

OSTAVI KOMENTAR