340
Presmešno: Zach Galifianakis “izvređao” Justina Biebera u intervjuu!

Presmešno: Zach Galifianakis “izvređao” Justina Biebera u intervjuu!

340
SHARE

Exclusive... Justin Bieber's Luggage Gets Searched By The Police In Florida

Komičar Zach Galifianakis odlučio je da Justinu Bieber održi pravu lekciju, pa mu je u komičnom videu za serijal “Funny or Die” poručio da je đubre i prekorio zbog pušenja marihuane odnosno toga što je piškio u kofu.

U ovim intervjuima, Zach obično vređa svoje goste a oni mu uzvraćaju, ali glumac je ovog puta bio u totalnoj ofanzivi, pa je Jusu govorio sve i svašta. “Stvarno je uzbudljivo razgovarati s tobom, posebno sad kad se raspadaš pred očima javnosti”, reči su kojima je komičar počeo intevju a zatim su usledili novi napadi na Biebsa uz pitanja kao što su: “Nikad nisam imao intervju sa sedmogodišnjakom. Koju igračku si poslednji put dobio u hepi milu?”, “Tvoj stav mlade propalice neće upaliti u ovom intervjuu. Razumeš li me sinko?”, “Imao si već tri različite frizure, šta radiš u nastavku karijere?” i “Znaš šta? Meni se tvoj stav ne sviđa. Previše si mlad da bi pušio marihuanu, piškio u kofu ili jurcao putem. Mislim da tvojom mami ne bi smetalo da te stranac malo išiba.” Pogledaj kako je sve to izgledalo!

20 KOMENTARA

  1. Sta serete sad svi? Niste valjda toliko glupi da ne vidite da glume?
    A sto jest’ jest’ Justin je malo zasrao nekoliko mjeseci unazad, sad se bas primirio i nadam se da ce tako i da ostane.

  2. Boze, zasto sve morate napuhati? Vidi se da je gluma i da je sve ovo sala, ne morate odmah da branite Justina kad to nije ni malkice potrebno -.- 

  3. Ovo meni stvarno nije smesno,ali vidi se da glume!……………..i ovaj “Zach Galifianakis” je stvarno ispao glup!……………………………………………mislim stvarno, KOJA GLUPOSTt!!!!

OSTAVI KOMENTAR

Vašu sliku možete dodati komentari preko ovog linka.