434
Presmešno: Pogledajte urnebesni snimak Niallovog plesa iz bekstejdža

Presmešno: Pogledajte urnebesni snimak Niallovog plesa iz bekstejdža

434
SHARE

Harry Styles objavio je na Twitteru urnebesan video koji je nastao u bekstejdžu na jednom od 1D koncerata, u kojem je glavna zvezda Niall Horan.

Pevač One Directiona nesumnjivo će vas nasmejati do suza u ovom videu, pošto u njemu pleše sa boksericama na glavi i sa čarapama na rukama. Niall je beskrajno smešan i simpatičan u ovom snimku, ali moramo da priznamo da postajemo zabrinuti za njega, pošto ovo nije prvi put da pevač nosi donji veš na glavi. Naime, njegova prijateljica Laura Whitmore nedavno je objavila fotografiju na kojoj Niall u njenoj kući nosi njen donji veš na glavi.

http://youtu.be/d71wutKsR6M

Izvor: Life Content

35 KOMENTARA

  1. Beliectioner,Selenator,Swiftie,Jusper,Vofi,Nemana 4ever (love Anator’s) Mine,Tell Me Why,Breathe ^^ nisam ni znala da se svadjamo :”), pa da ovaj snimak me sigurno nece nasmejati xD nebi da se svadjamo muka mi je vise od toga

  2. pa dobro…nije toooliko smesan..on je sladak,ali da stavite nesto sto traje 7 secundi….bolje da ste stavili tw klip jer oni su stvarno sasavi i otkaceni i njihovi klipovi su smesni..msm ne samo sto ih volim nego su stvarno smesni!!! inace,niall je presladak!!!<33

  3. Posto sam trenutno u skoli nazalost nemogu da gledam Spot ali sam sigurna da je smesan i zabavan zato sto je Niall predivan..Vi heteri gupite se odavde ne trebate nam. Ako ga nevolite netrebate ni da ulazite da gledate spot i onda jos citate komentare.. Stvarno ste nerazumljevi? Vi znatze da ce ovde Directioneri da komentarisu a ne DirectioNATORI!! Zato znate da ovde nema Hejta.Opet vam Kazem GUBITESE Netreba te nam!!”

OSTAVI KOMENTAR

Vašu sliku možete dodati komentari preko ovog linka.