472
Prešli na pevače: The Wanted sad napadaju Justina Biebera

Prešli na pevače: The Wanted sad napadaju Justina Biebera

472
SHARE

Članovi benda tvrde da je Justin udario Sivu Kaneswarana u međunožje dok su zajedno gostovali u šou “The Voice”.

null

Navodno, Siva je nakon toga nastavio da se previja od bolova, a o tome je za The Mirror govorio njegov kolega Jay McGuiness: “Baš smo završili šou kad je Justin došao i udario Sivu jako u međunožje, a onda je to ponovio. Siva je želeo da mu uzvrati, ali ne možete ići unaokolo i tući derišta…on je tako mali.”

null

23-godišnjem pevaču nije bio jasan takav potez, ali već sprema osvetu: “Ko bi pobedio u tuči između mene i Biebera? Zna se. Ne možete ići unaokolo i tući decu, ali vratiću mu…” Momci ovaj udarac pripisuju Justinovoj nezrelosti iako nisu sigurni da li je to pre neslana šala ili maltretiranje. “Justin Bieber je zezator”, rekao je Jay McGuiness. “Svaki dan zeza ljude. Ipak, nisam siguran da je ovo što je učinio Sivi bilo šala.”

38 KOMENTARA

 1. NIJE MI JASNO. KO JE TU SKRENUO MALO?…AHHHA DOSO COVEK I ODJEDNOM UDARIO DRUGOG COVEKA U MEDJUNOZJE…NEKOM TU NESTO FALI…-.-

 2. volim The Wanted, ali su stvaarnoo preterali! -.- prvo 1D, pa Xtina, pa Britney, pa Justin….ko je sledeci??? iako to ne bi volela, mislim da bi scooter trebao da raskine ugovor s njima :/

  • Ma mama ti patološki lažov idiote jedan. Raspitaj se malo, koristi internet, mada po tvom komentarz bih zaključila da ni to ne umeš.

 3. A da malo prestanete da lupate gluposti? Ništa od ovoga nije istina. Justina nikada nisu vređali, već naprotiv, sarađuju s njim. Sledeći put kada krenete da pljujete neke poznate ličnosti, raspitajte se bolje. 

 4. Hhahhaha ovi momci iz The Wanted su se MALO VISE uzidglii! To me mng nervira!!!
  A,za bibera me ne cudii! Deristeeeeeeeeeeee :p

 5. TW SAMO PLJUJU PO DRUGIMA A SEBE NE GLEDAJU!!! JB BI POBEDIO U TUCI <3 oVO SU ONI IZMISLILI,JB NIJE SIGURNO ODJEDNOM  DOSAO I UDARIO OVOG. SAMO NESTO LAZU I PLJUJU! MRZIM IH! ONI MRZE JB MRZE 1D I OSTALE!

  • NISU NIŠTA IZMISLILI, AJDE JEL TREBA DA TE NAUČIM DA KORISTIŠ GUGL? AKO NE, MALO TRAŽI PA ĆEŠ NAĆI INTERVJU U KOME PRIČAJU O TOME ŠTA SE DESILO I SA DŽASTINOM I BRITNI I 1D! A ČEKAJ, ŠTA TI RADIŠ SADA, NE PLJUJEŠ PO NJIMA? AE BRE IDIOTE MALOUMNI, ODLEPRŠAJ

OSTAVI KOMENTAR

Vašu sliku možete dodati komentari preko ovog linka.