780
Preslatko! Shakira i Milan pružili podršku Gerardu Piqueu

Preslatko! Shakira i Milan pružili podršku Gerardu Piqueu

780
SHARE

shak2

Shakira i njen sinčić Milan Pique bili su ovog vikenda na stadionu Barselone kako bi podržali svog supruga, odnosno tatu u meču protiv Sevilje.

shak

Inspirisani Gerard se pre početka meča igrao sa svojom porodicom a na kraju je pomogao svom timu da slavi sa 3-2, za šta je dobio poljubac od Shakire! Mali Milan jedini nije bio srećan zbog pobede Barse – delovao je potpuno zbunjeno zbog čega je tolika buka oko njega! Ipak, neće proći mnogo pre nego što on postane vatreni navijač!

Autor: Life Content

14 KOMENTARA

  • Ponosni pevačica napisala je na svom sajtu , objašnjavajući da je “ime Milana ( izgovara MEE – Lan ) , znači dragi , ljubavi i milostiv u slovenskom , u antičkom Rimu , željni i naporan , i na sanskritu , ujedinjenje . ”

   Kopirao sam iz engleskog sajta pa na srpski..

   link to usmagazine.com

 1. Awww kako su slatki @directioner evo ja cu ti objasniti sto su ga tako nazvali :)
  Slovensko ime Milan jako se dopalo Shakiri i Gerardu jer znaju šta ono znači. Ime Milan znači drag, nežan, blažen na slovenskom, u Starom Rimu značio je spremnost i vrednoću a na sanksritu, ujedinjenje.

 2. Koliko ja znam,dobio je ime Milan,jer kada se on rodio,Barcelona je igrala protiv Milana. :))) A inače su preslatki <3

OSTAVI KOMENTAR

Vašu sliku možete dodati komentari preko ovog linka.