205
Preplašena Selena Gomez: Sud kaznio muškarca koji joj je pretio

Preplašena Selena Gomez: Sud kaznio muškarca koji joj je pretio

205
SHARE

Nakon što je počela da prima pretnje smrću, Selena Gomez se zabrinula za svoj život i potražila pomoć od suda.

Policija je ulovila muškarca s mentalnim poteškoćama koji je mladoj pevačici i glumici pretio, a sud mu je dao zabranu pristupa Seleni na 90 metara i isto tako ne sme da se približava ni njenom radnom mestu. Thomas Brodnicki se 4. novembra mora pojaviti na sudu gde će biti odlučeno hoće li mu se zabrana pristupa produžiti na sledeće tri godine.

Selena je u svojoj izjavi napisala kako se “ekstremno boji” Brodnickog, koji joj je nekoliko puta pretio. Dok je bio na psihijatrijskom posmatranju, 46-godišnji Brodnicki je govorio kako će glumicu i pevačicu povrediti i ubiti, što su čuli i lekari koji su o tome obavestili policiju. Selena je u sudskim papirima napisala kako Thomasa ne poznaje lično, ali čula je kako on kaže da je “razgovarao s Bogom i u tom razgovoru napomenuo kako će je ubiti”. Brodnicki se osim Seleni ne sme približavati ni članovima njene porodice.

14 KOMENTARA

  1. A COVJEKU JE 46 GODINA!!!! MOZDA JE I ONA NJEGOVOJ CERCI UPROPASTILA ZIVOT JER MU NIJE DALA AUTOGRAM. A NAJLUDE JE TO STO SU SVE TO ODRASLE OSOBE.

  2. boze moj kako moze to da uradi….da ne zaboravim selena je prelepa i ja je obozavam…ne bih podnela da joj se nesto desilo…jer mi je ona omiljena pevacica…covek ima 46 godina….sigurno je mentalno poremecen…sud je trebao da mu da dozivotnu robiju…nadam se da to nece raditi drugim ljudima…selena ne bi trebala da se vise brine jer ga je sud kaznio….to sto joj je pretijo je stvarno grozno…..

OSTAVI KOMENTAR

Vašu sliku možete dodati komentari preko ovog linka.