319
Preokret: Razočarane Directionerke rasprodaju kupljene karte za koncerte 1Dja

Preokret: Razočarane Directionerke rasprodaju kupljene karte za koncerte 1Dja

319
SHARE

 photo FFN_Styles_Harry_FLYNETUK_111612_50946568_zps585acf72.jpg

Nakon što su u javnosti počele da se pojavljuju informacije o tome da će Harry Styles i Taylor Swift ponovo biti zajedno, mnoge devojke ostale su razočarane i više nisu zainteresovane za koncerte One Directiona.

Veliki sajt za onlajn prodaju karata Viagogo je ranije ovog meseca objavio kako je nakon raskida Harryja i Taylor naglo porasla prodaja karata za koncerte One Directiona ali da je sad situacija potpuno drugačija. Naime, veliki broj devojaka odlučio je da proda svoje karte za koncerte grupe – otkako se u utorak pojavila vest da Harry i Taylor planiraju pomirenje, na sajtu je rasprodaja već kupljenih karata porasla za skoro 40%

 photo FFN_Styles_Swift_TeachFF_120212_50959768_zps21817415.jpg

Ed Parkinson koji je portparol kompanije Viagogo, o svemu je rekao: “Izgleda da se fanovi One Directiona jako zaštitnički ponašaju prema svojim momcima. Rasprodaja karata verovatno je nastala zbog razočarenja što je Harry ponovo zauzet.”

IZVOR: Life Content
FOTO: FAME

51 KOMENTARA

  1. Kako su ljubomorne! Stvarno nisu prave Directionerke! Pravi Directioneri sanjaju o tome da ih upoznaju, i nisu ljute sto Harry i ostali imaju devojke. A ove su samo ljubomorne! Ja sam razocarana u njih…(u Directionerke da bude jasno)-.-

  2. Iva,nismo sve iste kao što kaže Directioner.Normalno da bi mi bilo drago da Harry ima djevojku,ali ne nju!Prije sam je volila,a sada se ponaša kao neka kučka.I ja bih voljela da prekinu,bolje je za Harryja.

  3. Ljubomora šta reći.Mislim da se na koncerte dolazi zbog muzike a ne da bi te članovi benda pogledali.Ima toliko Directionerki da 1D u danu zaboravi kome je dao autogram;)Nisam sretna zbog vesti da su Haylor zajedno,ali imati kartu za koncert ove grupe je prava sreća.One se rasprodaju za manje od sekund.

OSTAVI KOMENTAR

Vašu sliku možete dodati komentari preko ovog linka.