143
Preokret: Christina Aguilera menja Shakiru u šou The Voice?

Preokret: Christina Aguilera menja Shakiru u šou The Voice?

143
SHARE

dslgM

Glasine su bile tačne – Shakira je objavila kako se neće vratiti u sledećoj sezoni The Voicea jer planira da provede više vremena sa svojim sinom.

Ono što je posebno interesantno jeste kako bi nju mogla da zameni Christina Aguilera – devojka koju je baš Shakira zamenila ove sezone. Razgovarajući za sajt AccessHollywood.com, Shakira je rekla: “Neće me biti sledeće sezone, to je sigurno. Moram se vratiti svojoj bebi – dati joj ljubavi i posvetiti njemu pažnje ali i albumu na kojem radim.” Ipak, ona kaže kako bi u budućnost mogla da se vrati ovom poslu.

Christina_Aguilera_at_the_Time_100_Gala_in_NY_23-04-2013_133

Shakirina odluka ostavlja širom otvorena vrata Christini Aguileri, za koju se priča kako bi se rado vratila u šou. Kako prenosi sajt The Wrap, Xtina bi za ovaj posao dobila barem 10 miliona dolara!

2 KOMENTARA

  1. Pa da Shakira mora raditi na svom novom albumu i turneji.Drago mi je sto je ovu sezonu ona sudija i svoj posao predobro radi ,ali jedva čekam njen novi album i pjesme 

  2. Ovo mi je potpuno normalno,mislim da Shakira sada ima mnogo vise stvari o kojima mora da brine i na kojima mora da radi.. :**

OSTAVI KOMENTAR

Vašu sliku možete dodati komentari preko ovog linka.