386
Preokret: Charlie Hunnam odustao od uloge u “Pedeset nijansi sive”, Ian Somerhalder...

Preokret: Charlie Hunnam odustao od uloge u “Pedeset nijansi sive”, Ian Somerhalder treći favorit!

386
SHARE

NY: Conde Nast Traveler Celebrates The 2013 Visionaries

Glumac Charlie Hunnam odustao je od uloge Christiana Greya u film u “50 nijansi sive”, što je još jednom pružilo šansu da Ian Somerhalder dobije glavnu ulogu koju toliko želi.

Naime, Charlie Hunnam odustao je od uloge zbog prevelikog broja obaveza, a kladioničari su odmah reagovali i u prvi plan izbacili tri kandidata – Ciliana Murphyja, Roberta Pattinsona i Ian Somerhaldera. Ian je ranije izjavio kako ne bi odbio ponudu kao i da je to uloga o kojoj sanja – s obzirom da je ovog puta i zvanično među favoritima, svima koji ga vole ostaje samo da mu drže palčeve!

Autor: Life Content
FOTO: SIPA

7 KOMENTARA

  1. Nije mi Robert za tu ulogu, ali IAN ♥_♥ savrseno bi mu legla. i ja slicno zamisljam Kristijana Greja (visok, plavih ociju…). Iane drzim ti palceve :)

  2. ajde prestanite da lupate, Ian je 100 puta izjavio da ne zeli tu ulogu jer ima previse obaveza oko TVD-a i ISF-a (IanSomerhalderFoundation)! Mada, ja bih ga vrlo rado gledala u toj ulozi, ali, kao sto sam rekla, on je NE ZELI!!! Tako da prestanite da pisete neistine… Nesto razmisljam da prestanem da kupujem vas casopis, jer u poslednja dva broje je bilo toliko neproverenih informacija (npr., Harry ni ne pomislje na solo karijeru, vec je pesma Don’t let me go procurela na internet kao demo snimak, jer je ona trebala da bude na TMH albumu, a Harryjev demo je procureo na net -_-” ) Tako da, molim vas, prestanite da pisete lazi! Ali slike i posteri su vam super ;)

  3. Ian ZELI tu ulogu, a to je i izjavio u intervjuu, pogledaj na internetu ako hoces.
    Ian je savrseeeen za ovu ulogu, kao da su njega opisivali kada su pisali izgled Kristijana, procitala sam knjigu i znam sta pricam ♥♥♥♥♥♥♥!

  4. Matt Bommer bi bio savrsen za tu ulogu.Izgled isto,ali isto kao sto je Kristijan opisan u knjizi.Ian je isto dobar,ali mi je Matt na prvom mestu:)

OSTAVI KOMENTAR

Vašu sliku možete dodati komentari preko ovog linka.