412
Premršava Jennifer Garner

Premršava Jennifer Garner

412
SHARE

00588486_000003

Glumica Jennifer Garner podvrgnula se strogom režimu vežbanja i prehrane kako bi što pre povratila liniju nakon rođenja druge kćeri, ali je lepa mama ovaj put preterala.

37-godišnja Jennifer je mama dve devojčice, trogodišnje Violet i sedmomesečne Seraphine Rose. Uz dijetnu prehranu i trčanje s privatnim trenerom u skidanju kilograma su joj pomogle i svakodnevne duge šetnje sa devojčicama.

Sedam meseci nakon rođenja Seraphine, Jennifer je jako mršava, i dok ona smatra kako je uspela u svom planu i povratila savršen izgled, mnogi su njen novi look opisali kao iscrpljen i preterano mršav.

Holivudske mame koje se drže strogog režima prehrane tokom trudnoće kako bi izbegle gojenje izgleda da se takmiče koja će pre smršati i vratiti savršen izgled, no mnoge pritom preteruju.

9 KOMENTARA

  1. Mozda da ,,nabaci,, koji kg vise! I mene zanima hoce li biti nastavka serije ,,ALIAS,, Neznam da li ste gledali njen EXTRA film ,,ZEMLJOTRES U NJUJORKU,, sAMO NAPRED ;)

  2. meni je okey,…pa ako njoj nesto kazu neka prvo pogledaju one kosture od manekenki..xDDD…ona je sasvim okey..xDD…ovaaj,,,, za alias idu nove epizode, imate i na netu…

OSTAVI KOMENTAR

Vašu sliku možete dodati komentari preko ovog linka.