489
Preminula Beliberka kojoj je Justin priredio najlepši dan u životu

Preminula Beliberka kojoj je Justin priredio najlepši dan u životu

489
SHARE

JustinCrystal2

Mlada Belieberka koju je Justin posetio prošle godine i tako joj ispunio veliku želju, preminula je ove nedelje, saopštila je njena porodica.

U poruci na Facebooku tako piše, “Naš prelepi anđeo Crystal Amber Montgomery odlučila je da noćas ta noć. Više ne oseća bol. Zauvek ćemo je voleti i nikad je nećemo zaboraviti. Crystal, bićeš najsrećniji anđeo.” Crystal je preminula od raka kostiju, a iako se hrabro borila i imala uz sebe Justina, ona tu bitku nije mogla dobije. “Samo pokušavam da se dobro zabavljam, samo da budem nasmejana i da budem pozitivna koliko god mogu”, rekla je Crystal pre tačno godinu dana.

Ona je Jusa upoznala nakon onlajn kampanje, a čim ju je mladi pevač spazio, nije se nijednog trenutka dvoumio već je posetio nesrećnu devojku i tako joj ispunio najveću želju.

Autor: Life Content
FOTO: FAME

20 KOMENTARA

  1.   http://www.bravo.rs/wp-includes/images/smilies/icon_sad.gif
    Justin je najbolji idol na svijetu,on stvarno voli svoje Beliebere :)
    R.I.P.

  2. R.I.P. Crystal,sada si na boljem mestu. :-( Bas mi je zao. :-( Odnosno,place mi se.Mogu da potvrdim svim hejterima da Justin ima jednu predivno srce.:-) Samo napred! :-)

  3. a jojj….. jadnaaaaaa. jbg-a  zauvjek ce ostati u nasim srcima kao i avalanna..svi belieberi pamte svoju obitelj. <333

OSTAVI KOMENTAR

Vašu sliku možete dodati komentari preko ovog linka.