Start Stars Hot News! Premijera filma: “This Is Us”: Prvi Teens night u bioskopu Cineplexx Delta...

Premijera filma: “This Is Us”: Prvi Teens night u bioskopu Cineplexx Delta City i Kragujevac Plaza

SHARE

1184625 - ONE DIRECTION

Premijera filma o momcima koji su postali jedan od najslušanijih bendova ikada, “One direction: This is us 3D” održaće se u okviru Teens night događaja 29. avgusta u 19h u bioskopu Cineplexx Delta City i Kragujevac Plaza.

One Direction su prvi put viđeni u britanskom rijalitiju “X factor” 2010. godine u kojem se svaki od pevača predstavio posebno. Na predlog žirija, Liam Payne, Niall Horan, Zayn Malik, Harry Styles i Louis Tomlinson su formirali grupu, koja je takmičenje završila na trećem mestu. Po okončanju takmičenja, grupa je potpisala ugovor sa Simonom Cowellom, koji je trenutno njihov menadžer.
Sve posetioce Teens night-a u bioskopu Cineplexx Delta City i Kragujevac Plaza očekuje poklon HEJ! magazin, dok se Computer land postarao za dobru zabavu uz popularne konzole i igrice.
Zbog velikog interesovanja, film One direction: This is us 3D će se 29. avgusta u Beogradu prikazivati u terminima od 18h, 19h, 20h i 21h, dok će u Kragujevcu biti emitovan od 19h.
Film “One direction: This is us 3D” je dokumentarni film o muzičkoj senzaciji današnjice koji će na redovnom repertoaru bioskopa Cineplexx Delta City biti samo nedelju dana. Karte za prvi Teens night su u prodaji!

1184625 - ONE DIRECTION

1184625 - ONE DIRECTION

1184625 - ONE DIRECTION

1D3D_NS_44

OSTAVI KOMENTAR