146
Prekopavao smeće da bi pronašao loto listić

Prekopavao smeće da bi pronašao loto listić

146
SHARE

Legendarni Milan Mladenović je pevao “Neću da kopam po đubrištu sreće”, ali to se nekada zaista isplati.

Španski igrač lotoa je za nekoliko sati proživeo razne emocije, od euforije do strave. Kada je Ignacio Gonzalez shvatio da su na lotu izvučeni njegovi dobitni brojevi, preplavilo ga je oduševljenje. Ubrzo potom pao je u duboku depresiju jer nigde nije mogao da pronađe listić, koji je uplatio zajedno sa svojih 14 prijatelja. Bacio se u besomučnu potragu, prevrćući svaki kutak svog doma u Baskiji, ali nije imao sreće. Tada mu je palo na pamet da bi listić mogao biti u smeću, pa je izleteo na ulicu. Pred pogledima zapanjenih prolaznika praznio je kontejnere i tražio.

Na kraju mu se trud isplatio pa je pronašao dragoceni listić. Nakon cele dogodovštine, Gonzalez je priznao kako se najviše bojao da će ga prijatelji “razapeti” ako ne pronađe listić. Budući da je ipak imao sreće, on i svaki od njegovih 14 prijatelja sada je bogatiji za 600 hiljada evra.

1 KOMENTAR

  1. Pa dobro,čovek dobio na LOTO-u,nije ga briga šta će drugi da misle,kada mu je u tom trenutku bio najvažniji taj listić nije ni čudo što je i po smeću išao da bi ga pronašao! Ionako će to,posle kada postane milioner sve biti zaboravljeno! :D

OSTAVI KOMENTAR

Vašu sliku možete dodati komentari preko ovog linka.