297
Predstavnik Demi Lovato ponovo demantovao njen odlazak na lečenje

Predstavnik Demi Lovato ponovo demantovao njen odlazak na lečenje

297
SHARE

Portparol glumice i pevačice utišao je glasine da se Demi nije pojavila na Gremi nagradama jer se vratila u kliniku na lečenje.

Photobucket

Ovakvim pričama doprinela je i Lovato ostavivši u subotu na svom Twitteru poruku: “Odlazim na čišćenje uma i tela! Ovo je tako uzbudljivo…Neću tvitovati mnogo ove nedelje, ali volim sve svoje lovaticse!”

Photobucket

Ipak, njen predstavnik je za MTV News izjavio: “Nije na rehabilitaciji. Nije ni bilo predviđeno da bude prezenter na Gremijima”. Da podsetimo, glasine kako se Demi vratila na lečenje pojavile su se i januaru mesecu, tačno godinu dana nakon što je mlada devojka izašla sa klinike.

14 KOMENTARA

  1. i posle ljudi kazu#debela#o moj boze!!!!ja sam dalje iza toga ako si lep ko je*e tvoju figuru,ja sam ziv primer za to..jes da je lepo kad si mrsav..ali ne moraju sve poznate licnosti da budu mrsave,a Demi je sva slatka..a hejteri nek od*ebu!!!!a ako si mrsav previse onda su ti fuj i anorexi,a ako  si debeo ili srednje(kao demi) onda si im debeo kao svinja…strasnoo -.- to je dokaz da samo zele da te ispljuju pa kako bilo da je!!

  2. @iwarocks:) potpuno si upravu,Demi je najlepsa,NIJE debela prestanite sa tim,jeste se ugojila,ali to se desava kada se lecite zbog problemima u ishrani(sama Demi je to rekla)…!!!!Demi obozavam te,prelepa si!!!!ILY! <3 DEMI FOREWER ^____________^

OSTAVI KOMENTAR

Vašu sliku možete dodati komentari preko ovog linka.