188
Predozirala se pobednica “Američkog idola” zbog optužbi da je razorila brak

Predozirala se pobednica “Američkog idola” zbog optužbi da je razorila brak

188
SHARE

Fantasia Barrino predozirala se aspirinom i tabletama za spavanje nekoliko dana nakon što ju je jedna žena optužila da joj je razorila brak. Bivša zvezda “Američkog idola” trenutno se nalazi u bolnici i u stabilnom je stanju. Njen menadžer, Brian Dickens, kaže da je bila “teško pogođena sudskom tužbom i medijskom pažnjom” kada je izvesna Paula Cook u dokumentima za razvod navela da je spavala s njenim suprugom, Antawaunom Cookom. “Sinoć je Fanstasia hospitalizovana. Uzela je preveliku dozu aspirina i tableta za spavanje, ali nije u životnoj opasnosti. Bila je dehidrirana i iscrpljena”, napisao je Dickens u izjavi za medije.

Fanstasijin menadžer takođe piše da je mlada pevačica bila u vezi s Cookom, ali je pretpostavljala da je nesrećan u braku. On tvrdi da je par bio u vezi 11 meseci a Fantasia je poverovala svom ljubavniku kada joj je rekao “da nije srećan u braku i nije svim srcem u njemu”. Cook joj je navodno rekao da on i supruga žive odvojeno od prošlog leta. Bivša zvezda “Američkog idola” navodno je bila slomljena kad je čula šta piše u dokumentima za razvod Paule Cook, jer je shvatila da mnogo toga o njihovom braku nije znala.

Fantasia Barrino pobedila je u “Američkom idolu” 2004. godine i uskoro bi trebala izdati svoj treći album “Back to Me”. Ove je nedelje imala zakazanu promociju novog albuma, no skandal s Cookom ju je snažno pogodio pa je upitno hoće li njen raspored ostati nepromenjen.

NEMA KOMENTARA

OSTAVI KOMENTAR

Vašu sliku možete dodati komentari preko ovog linka.