Start Stars Hot News! Predozirala se pobednica “Američkog idola” zbog optužbi da je razorila brak

Predozirala se pobednica “Američkog idola” zbog optužbi da je razorila brak

SHARE

Fantasia Barrino predozirala se aspirinom i tabletama za spavanje nekoliko dana nakon što ju je jedna žena optužila da joj je razorila brak. Bivša zvezda “Američkog idola” trenutno se nalazi u bolnici i u stabilnom je stanju. Njen menadžer, Brian Dickens, kaže da je bila “teško pogođena sudskom tužbom i medijskom pažnjom” kada je izvesna Paula Cook u dokumentima za razvod navela da je spavala s njenim suprugom, Antawaunom Cookom. “Sinoć je Fanstasia hospitalizovana. Uzela je preveliku dozu aspirina i tableta za spavanje, ali nije u životnoj opasnosti. Bila je dehidrirana i iscrpljena”, napisao je Dickens u izjavi za medije.

Fanstasijin menadžer takođe piše da je mlada pevačica bila u vezi s Cookom, ali je pretpostavljala da je nesrećan u braku. On tvrdi da je par bio u vezi 11 meseci a Fantasia je poverovala svom ljubavniku kada joj je rekao “da nije srećan u braku i nije svim srcem u njemu”. Cook joj je navodno rekao da on i supruga žive odvojeno od prošlog leta. Bivša zvezda “Američkog idola” navodno je bila slomljena kad je čula šta piše u dokumentima za razvod Paule Cook, jer je shvatila da mnogo toga o njihovom braku nije znala.

Fantasia Barrino pobedila je u “Američkom idolu” 2004. godine i uskoro bi trebala izdati svoj treći album “Back to Me”. Ove je nedelje imala zakazanu promociju novog albuma, no skandal s Cookom ju je snažno pogodio pa je upitno hoće li njen raspored ostati nepromenjen.

OSTAVI KOMENTAR