Start Stars Hot News! Predivno: tročlana porodica Vazquez obradila Adele i postala svetski hit

Predivno: tročlana porodica Vazquez obradila Adele i postala svetski hit

SHARE

Dvojica braće i jedna sestra, poznatiji pod imenom Vazquez Sounds postali su pravi hit na YouTubeu zahvaljujući odličnoj obradi Adelinog hita “Rolling in The Deep”.

Njihova verzija Adeline pesme objavljena je pre nedelju dana, a do sad je skupila više od dva miliona klikova. O mladom bendu poreklom iz Meksika već se govorilo na CNN-u i u emisiji Good Morning America, a jako su popularni i na društvenim mrežama. 15-godišnji Abelardo svira gitaru, klavir i bas, 13-godišnji Gustavo je na bubnjevima, a 10-godišnja Angie očarava svojim prelepim glasom. Počeli su s obradama pesama sasvim slučajno.

“Jednog je dana Angela počela da peva i počeli smo da ‘skidamo’ poznate hitove. To nam je palo na pamet pa smo snimili video, samo kao hobi, za zabavu”, rekao je Abelardo za CNN. Svoj su talent nasledili od roditelja, jer im je otac muzički producent koji je radio s poznatim meksičkim bendovima. Želja im je da postignu karijeru na svetskoj muzičkoj sceni, a čini se da su na dobrom putu da to i ostvare.

[youtube a7UFm6ErMPU]

OSTAVI KOMENTAR