391
Predivna akcija Justina Biebera: Pevač obradovao decu u Gvatemali!

Predivna akcija Justina Biebera: Pevač obradovao decu u Gvatemali!

391
SHARE

Justin-Bieber-Guatemala-Girl

Justin Bieber još jednom je pokazao kako je daleko više od pop senzacije – slavni muzičar za vikend je posetio državu Gvatemalu, odnosno jedno udaljen selo, kako bi pomogao da se tamo izgradi škola.

Jus se zaista angažovao, pa je zajedno sa radnicima zaprljao ruke i na pravi način iskoristio mišiće koje je dobio naporno vežbajući u teretani. Ne treba ni reći koliko je njegov postupak obradovao decu – dovoljno je samo ga videti u njihovom zagrljaju! Posle svega, Biebs kaže kako je ovo bilo neverovatno iskustvo i da su njemu deca pomogla koliko i on njima. Izgradnju škole inače finansira humanitarna organizacija Pencils of Promise, a novac je obezbeđen prihodom sa Justinove “Believe” turneje! Belieberi su uvek ponosni na svog idola, ali danas su to sigurno za nijansu više!

Autor: Life Content

26 KOMENTARA

  1. Aj’ sad da vidim hejtere!Recite da on nema srca,da je gay,da uopste nem postovanja prema svojim fanovima!!RECITE DA VAS VIDIM!!!

  2. ”Belieberi su uvek ponosni na svog idola, ali danas su to….. i svi drugi!”
    Uvek je lepo videti bilo koga da podrzava neku humanitarnu akciju! :)

  3. Ponosim se na svog idola!!!!!! Ali mogao je i decu u Srbiji da obraduje. Pogotovo one iz škole ,,Dositej Obradović” iz Umke (zato što sam ja iz Umke). A mogle bi i ostale ličnosti da posete Umku (kao naprimer:Katy Parry,1D,Demi Lovato,Selena Gomez,Taylor Swift).

OSTAVI KOMENTAR

Vašu sliku možete dodati komentari preko ovog linka.