Start Stars Hot News! Pravo osveženje na regionalnoj muzičkoj sceni: Voneve – It’s Over Now

Pravo osveženje na regionalnoj muzičkoj sceni: Voneve – It’s Over Now

SHARE

Voneve se iz Njujorka vratila u Beograd i snimila svoj prvi spot u dvoristima Dorcola, u blizini osnovne skole Mihailo Petrovic Alas!

Voneve je kantautorka koja svoje pesme piše i peva na engleskom jeziku, a publici se tek nedavno predstavila spotom za singl „It’s Over Now“, koji je dostupan i na YouTube-u.

null

Radnja spota prati detinjastu devojku Voneve i opasnog Johnny-ja, koji su se našli u svetu maski i novca. Njen staratelj i zaštitnik Johnny strada u bekstvu od neotkrivenih neprijatelja, pružajuci njoj šansu da pobegne. Ovaj preokret je stavlja na put ka Belom Gradu (CityOfWhite), koji je oduvek bio Johnny-jev san. Grad okružen vodom prikazan je iz daleka kao urbana futuristička utopija sa bljestavim sci-fi građevinama u zvezdanoj noći. Voneve dodaje: “Pesma je posvecena tinejdzerima, oni su buducnost sveta. Kao tinejdžeri doživljavamo neuspehe fatalno, kao svoj smak sveta, bilo da je u pitanju ljubav, okruženje ili porodica. Isitna je da te ništa te neće boleti vise nego ovo sada. Međutim, ovaj pad je neophodan za sve. Ako ga doživiš sada, budi siguran da je najgore prošlo i da će sve da krene na bolje, ali moraš da nastaviš da sanjaš i da veruješ svojim osećanjima, a ne da isključivo pratiš norme. To je pravilo, u suprotnom ćeš živeti u zabludi da si srećan”.

Za pesmu “It’s Over Now” tehničku podršku pružio je studijo Underground kao i član benda MVP. Spot je premijerno prikazan na kanalu MTV-a, a sada je dostupan i na YouTube-u.

OSTAVI KOMENTAR