386
Pravi hit: One Direction srušili rekord Justina Biebera novom pesmom!

Pravi hit: One Direction srušili rekord Justina Biebera novom pesmom!

386
SHARE

Izgleda da u ovom trenutku niko i ništa ne može da zaustavi One Direction, pa čak ni Justin Bieber. Naime, novi spot benda za prvih 24 časa je na YouTubeu videlo 8.24 miliona ljudi!

null

“Live While We’re Young” tako je postao najbrže pregledani spot u istoriji sajta, što najbolje svedoči koliko je bend popularan u ovom trenutku. Momci se trenutno pripremaju za izlazak novog albuma a onda kreću i na svetsku turneju, na kojoj možda posete i naše krajeve, naročito ako domaći Directioneri daju svoj doprinos. Takođe, u pripremi je i 3D film o bendu koji će izaći sledeće godine a za 11 miliona funti promovisaće i Pepsi.

56 KOMENTARA

  1. prvo su pisali da je Justin bolji od one direction,a sas tvrde da su oni ispred njega.što je na kraju istina? tko je bolji justin ili one direction…ma baš me briga…za mene je justin bolji tisuću puta…one direction su bezobrezni,dosadni. i ne moraju da dolaze u naše krajeve….nitko ih nije zvao da dođu…neka nas zaobiđu…tu im nije mjeto…mjesto im je unjigovoj zemlji a ne kod nas…nek nas slobodno zaobiđu u velikom krugu…

  2. Epa meni su One Direction bolji, a, iskreno, briga me za vaše mišljenje. volite kog hoćete, ne zanima me uopšte, nemam ništa protiv Justina, čak je i mnogo dobar, samo ste vi Belieberi mnogo napadni, iskreno. Ni mi nismo cvećkice ali vi sad mislite da nove zvezde ne smeju da budu popularne i da njihovi fanovi kopiraju vas…. To je moje mišljenje a vi dislajkujte koliko hoćete!

  3. ONE DIRECTION JE SUPER,MA NAJBOLJI!!!! Obozavam ih!! Najvise mrzim kada ih moji drugari vredjaju! Govore da nije normalno da tako mladi momci budu tako poznati!!! Ali zasto ih vredjati!!! Oni imaju talenta,relativno su novi,i mislim da im je potrbna podrska,a ne sputavanje!!

OSTAVI KOMENTAR

Vašu sliku možete dodati komentari preko ovog linka.