Start Stars Hot News! Pravi heroj: Liam Payne spasao život prijatelju!

Pravi heroj: Liam Payne spasao život prijatelju!

SHARE

One Direction Performs On "Today" Show

Britanski mediji danas izražavaju divljenje članu One Directiona Liamu Payneu, koji je rizikujući svoj život, spasao svog bliskog prijatelja od vatrene stihije.

Andy Samuel zadobio je ozbiljne opekotine na grudima, nogama i rukama nakon što je Liamovom stanu eksplodirao grejač, ali stvari bi se bez Liama završile fatalno! Skromni muzičar nije želeo da priča o svom herojskom gestu ali je to učinio Andyjev očuh, obrativši se britanskim medijima i izražavajući veliku zahvalnost.

One Direction Performs On "Today" Show

“Toliko smo zahvalni Liamu jer je spasao Andyjev život. Grejač je eksplodirao dok ga je Andy uključivao pa je na njega pao plamen. Liam je ugasio plamen i polio ga vodom. Reagovao je brzo i staloženo. To što se desilo je apsolutno užasno. Moj sin se loše oseća. Pričao sam sa Liamom a on mi je ispričao šta se desilo. I sam je vrlo šokiran. Loše je, ali moglo je biti mnogo gore.” zaključio je on. Ne, momci iz One Directiona definitivno nisu samo još jedan u nizu bojbendova – Directioneri imaju još jedan razlog da budu ponosni!

Autor: Life Content
FOTO: FAME

OSTAVI KOMENTAR