770
Prava drama: Lopov koji je ukrao laptop Justina Biebera danas objavljuje pevačeve...

Prava drama: Lopov koji je ukrao laptop Justina Biebera danas objavljuje pevačeve golišave fotke?

770
SHARE

Jedan korisnik Twittera tvrdi da je baš on ukrao Jusov laptop i preti da će danas u podne objaviti njegove slike.

null

Osoba koja se na Twitteru predstavlja kao “gexwy” poslala je poruku pevaču, koja je glasila: “Baš si lepo zaštitio kompjuter šifrom Justine. Slabo je to. Sad pregledam ostatak sadržaja. Sve.” Ubrzo, Justin je odgovorio: “Gexwy, šta god da imaš i šta god da postaviš sutra, znam da me moji fanovi neće ostaviti.”

null

Gexwy se kasnije ponovo oglasio, napisavši: “Nemate pojma šta imam, a kad vidite šta je u pitanju, osećaćete se drugačije. SUTRA PROPALICE”, napisao je misteriozni korisnik Twittera noćas. Na netu su se u međuvremenu već pojavile golišave fotke pevača, ali mnogi smatraju da su u pitanju samo fotomontaže.

FOTO: SIPA

37 KOMENTARA

  1. Justin tweets ‘noon’, gexwy tweeted about seeing Justin at ‘noon’ and Nicki tweets about a big surprise. Obvious? Of course not. ..

  2. sta god bude ja jedva cekam da vidim te golisave fotke ne sumnjam da ce se neko od beliebera ljutiti ako ih vidi :’D <3<3<3 ahh ta 2 slika me ubija *o* i da justin je u pravu mi ga niakd necemo ostaviti ma sta god da bude,a iskreno i ja u svom kompu imam''uzasne fotke''sem sto ja nisam poznata a on jeste i msm da dosta njih ima….mada ja bi te slike bas dobro cuvala posto znam koliko drugi zele da vide sta imam u svom racunaru…

OSTAVI KOMENTAR

Vašu sliku možete dodati komentari preko ovog linka.