Start Stars Hot News! Prava bajka: Jessie J pevanjem probudila devojčicu iz kome!

Prava bajka: Jessie J pevanjem probudila devojčicu iz kome!

SHARE

Jessie J probudila je svoju šestogodišnju obožavateljku tako što joj je bez prestanka pevala njenu omiljenu pesmu.

null

Malena Tyla Atkin borila se za život još od aprila nakon stravičnog udesa. Povrede koje je pretrpela značile su kako možda više nikad neće hodati, pričati ili čak moći da se smeje. Ona je bila u komi osam dana pre nego što ju je Jessie posetila u bolnici. Devojčicina mama Michelle čula je kako je Jessie u bolnici u tom trenutku i zamolila ju je da poseti Tylu.

null

Jessie se zatim pojavila i čitavih pola sata bez prestanka pevala joj njenu omiljenu pesmu, “Rainbow”. Na zaprepašćenje svih, devojčicine oči tad su počele da se pomiču! “Bilo je to neverovatno. Izgleda da je zaista razumela kroz šta prolazimo” rekla je presrećna mama. “Verujem da je Jessie J spasila Tylu. Vratila mi je moju kćerku. Beskrajno sam joj zahvalna.”

null

Jessie J sad često posećuje svoju malu prijateljicu i proverava njen napredak, a Tyla ne može da sakrije koliko joj njen idol znači. “Imam njenu sliku”, rekla je devojčica. “Uvek stavim svoju ruku na nju i molim se.” Jessie, zaista si neverovatna inspiracija za sve nas <3 null

OSTAVI KOMENTAR