Start Stars Hot News! Poznati u borbi protiv raka: Taylor Swift predstavila novu pesmu

Poznati u borbi protiv raka: Taylor Swift predstavila novu pesmu

SHARE

Preslušajte “Ronan”, pesmu koju je pevačica posvetila mališanu kojije preminuo od raka, i pogledajte nastupe koje su imali Alicia Keys i Coldplay na događaju “Stand Up 2 Cancer”.

null

Juče su na događaju “Stand Up 2 Cancer”, kako piše magazin Idolator, “veliki muzičari nastupili zbog jednog velikog cilja”. Celokupan prihod od ove manifestacije i TV prenosa koji je emitovan na svim velikim kanalima širom SAD će biti namenjen pomoći obolelima i istraživanju koje bi pomoglo u rešavanju sve prisutnijeg problema bolesti kancera, a događaj su svojim prisustvom podržali, između ostalih, i Tom Hanks, Michael Douglas (i sam svojevremeno žrtva kancera grla), Gwyneth Paltrow i Sofia Vergara, dok su se na bini, između ostalih, našli i Alicia Keys, Coldplay i Taylor Swift.

http://youtu.be/1ITrd7fM6aY

Swift je na događaju predstavila i novu pesmu – u pitanju je “Ronan”, čija je ko-autorka Maya Thompson, majka četvorogodišnkeg mališana Ronana koji je prošle godine na žalost podlegao ovoj potencijalno smrtonosnoj bolesti. U nastavku, preslušajte novu pesmu Taylor Swift, i pogledajte neka od izvođenja sa događaja “Stand Up 2 Cancer”.

http://youtu.be/0_5fbMXAXj4

IZVOR: MTV.rs

OSTAVI KOMENTAR